Kids

Speciaal voor de allerjongste bioscoopbezoekers organiseren we speciale Kids Events bij Kinepolis. Bij alle Kids Events staat de bioscoop in het teken van de film die wordt vertoond en zijn er leuke spelletjes te doen. 

Kleuterbios: voor kinderen van 3 tot 6 jaar. 
-Het geluid is gedempt
-Zaallicht blijft gedeeltelijk aan                                                  
-Inclusief filmdiploma en kleurplaat       

Kids Weekend: voor kinderen van 6 tot 12 jaar.
-Welkomstlimonade
-Verschillende activiteiten in teken van de film
-Inclusief kleine verrassingsgoodie 

Aankomende Kids Events:

Kleuterbios: Masha en de Beer 2

Kom op zondag 31 maart gezellig kijken naar de avondturen van Masha en de Beer. De vrolijke en avontuurlijke Masha woont met haar opa in een boshut. Met haar beste vriend en buurman, een grote bruine beer, beleeft ze de gekste avonturen>

Kids Weekend: Wonder Park

Kom op 13 of 14 april naar Kinepolis en beleef het verhaal van Wonder Park, een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June tot leven komt.>

Familieticket:
Een keer ''gewoon'' naar de bios met de kids? Daarvoor bieden we het familieticket. Dit is een bioscoopkaartje speciaal voor het hele gezin. Je betaalt voor twee volwassenen en twee kinderen slechts € 32,- voor een filmvertoning. 

Meer info familieticket

Filmfeestje:
Jarig? Vier je verjaardag dan in de bioscoop met een kinderfeestje!

Meer info filmfeestje

Kine Kids:
Scoor bij je eerst volgende bezoek de Kine Kids bij jouw Kinepolis bioscoop en maak t/m 21 april kans op een leuk prijspakket als je meedoet met de winactie!

Vul hier de oplossing in.