Avengers: Infinity War

Filmposter van Avengers: Infinity War

Marvel fans opgelet! De voorpremière van Avengers: Infinity War is in de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 april te zien.

Kinepolis begrijpt dat je niet kunt wachten om al je superhelden verzameld te zien. Daarom vertonen we in de nacht van 24 op 25 april de voorpremière van deze ultieme superheldenfilm. Dankzij Laser Ultra, 3D en Dolby Atmos bekijk je o.a. Thor, Iron Man, Captain America, en Black Widow in de beste kwaliteit op het witte doek. En natuurlijk staat ook de bioscoop helemaal in het teken van onze favoriete superhelden. Dit wil je niet missen: koop nu je tickets!

Over de film:
Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel's Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Zie Avengers: Infinity War als eerste in onze nachtpremière!

Genre: 

Actie, Avontuur

Filmlengte: 

155 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

25/04/2018

Imdb score: 

Soundtrack(s): 

Te zien in

  • 2D: Breda, Groningen, Enschede, Den Helder, Almere, Den Bosch
  • 3D: Jaarbeurs Utrecht, Almere, Nieuwegein, Emmen, Breda, Zoetermeer, Dordrecht
  • Laser Ultra 3D: Jaarbeurs Utrecht