BBB XL:Angel Has Fallen

Filmposter van BBB XL:Angel Has Fallen

Datum: donderdag 22 augustus
Start inloop: 19:00 uur
Start zaalprogramma: 20:00 uur

Op donderdag 22 augustus kun je naar een speciale editie van de Bier, Burger en Blockbuster-avond. Kinepolis Jaarbeurs Utrecht organiseert samen met Grolsch de BBB XL met de film Angel Has Fallen.

Kom naar deze speciale editie en neem je vrienden mee. Iedere bezoeker krijgt van ons een gratis burger van de barbecue(wagen) én een gratis portie patat. Vooraf de film kun je samen met je vrienden een lekker Grolsch-biertje voor € 1,- drinken aan de bar en met een echte drone vliegen. Er is een Tiny Whoop track en met een videobril kun je ‘live’ uit de drone kijken! Ook kun je door een samenwerking met fotomarketingbureau #Drostbooth de hele avond foto's maken met Europa's eerste fotobooth-robot.
Tijdens deze BBB maak je kans op vette prijzen, wij mogen namelijk mini drones van Angel Has Fallen verloten én een Drone Flight Training van Dutch Drone Academy in Katwijk!

In Angel Has Fallen is Mike Banning (Butler) benoemd tot hoofd van de Secret Service. Maar wanneer er een aanslag op de Amerikaanse President (wederom vertolkt door Morgan Freeman) wordt gepleegd, is Banning de hoofdverdachte. Hij weet te ontsnappen en zal niet rusten tot hij zijn onschuld in dit complot heeft bewezen.

Genre: 

Thriller, Actie

Filmlengte: 

121 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

22/08/2019

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore

Acteurs: 

Regisseur: 

Ric Roman Waugh

Favorites & Seen

Share with your movie friends