Concert: Rammstein: Paris

Filmposter van Concert: Rammstein: Paris

Datum: donderdag 30 maart
Inloop: 21:00 uur
Start tijd film: 21:30 uur
Ticketprijs: € 12,50 p.p.

Let op: bij Kinepolis Groningen start de film om 20:00 uur.

Vanwege groot succes vertonen we op donderdag 30 maart nogmaals de concertfilm RAMMSTEIN: PARIS!

De Duitse rockband Rammstein staat bekend om zijn sensationele live-concerten. Spectaculair, over-de-top, opzienbarend, explosief - een concert van Rammstein is een unieke ervaring die alle zintuigen prikkelt. Met RAMMSTEIN: PARIS legde regisseur Jonas Åkerlund dat gevoel van opwinding vast op film. De snelle en state-of-the-art montage van de uitzonderlijke concertfilm is een feest voor het oog en een ode aan alles waar Rammstein live voor staat.

De opnames voor RAMMSTEIN: PARIS zijn gemaakt tijdens het optreden dat de groep in maart 2012 gaf in de Parijse concertzaal Bercy. Kinepolis vertoont de live-sensatie op 30 maart op groot scherm in Almere, Breda, Enschede, Groningen en Utrecht.

Let op: de concertfilm is niet ondertiteld.

Deze vertoning is 16+ gekeurd. De bioscoop is wettelijk verplicht de leeftijdskeuring voor films te volgen en kan u naar legitimatie vragen. U dient dit te tonen. Voldoet u niet aan de vereiste minimum leeftijd of kunt u niet aantonen daaraan te voldoen, dan zijn wij wettelijk verplicht u niet toe te laten tot de desbetreffende film.

Filmlengte: 

98 minutes

Releasedatum: 

23/03/2017

Bezoekersscore: 

7.5 /10

Favorites & Seen

Share with your movie friends