Fandag: Nachtwacht

Filmposter van Fandag: Nachtwacht

Goed nieuws voor alle Nachtwachtfans. Wilko, Keelin en Vladimir van Nachtwacht bezoeken op 26 november Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en Kinepolis Breda om samen met jullie 3 gloednieuwe afleveringen te bekijken op het grote scherm.

Ontdek als allereerste de nieuwe monsters waarmee Nachtwacht de strijd aangaat. Daarnaast krijgen alle fans een Nachtwacht cadeautje en een poster met handtekeningen mee naar huis.

Iris Hesseling (Het Huis Anubis, 'Snap Het' Nickelodeon) presenteert het event.

Utrecht
10.30 Start presentatie in aanwezigheid van de Nachtwacht
10.55 start aflevering 1
11.20 pauze
11.30 start aflevering 2 en 3
12.20 einde
Totale tijd: 110 minuten

Breda
14.40 Start presentatie in aanwezigheid van de Nachtwacht
15.05 start aflevering 1
15.30 pauze
15.40 start aflevering 2 en 3
16.30 einde
Totale tijd: 110 minuten

Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk. Tijdens die plechtigheid zal het Elfenkristal normaal gezien een van de Raadgevers van Koningin Melisande aanwijzen om haar op te volgen. Maar tot ieders verwondering wordt Keelin aangeduid als nieuwe koningin. De Nachtwacht is nog niet van haar verbazing bekomen wanneer Keelin wordt ontvoerd door Wilko. Vlad en Vega geloven in de onschuld van Wilko en besluiten uit te zoeken wat er aan de hand is. Ondertussen maakt de voodoomagiër Volac plannen om alle wezens die ooit door de Nachtwacht zijn weggestuurd te bevrijden uit de duistere gevangenis in de Onderwereld. De Nachtwacht heeft het nog nooit zo zwaar te verduren gehad. Kunnen ze de onschuld van Wilko bewijzen? Lukt het hen om Keelin terug te vinden? En slagen ze erin het duivelse plan van Volac te dwarsbomen?

Genre: 

Jeugd

Filmlengte: 

75 minutes

Land: 

Belgium

Releasedatum: 

26/11/2017

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

5.5 /10

Favorites & Seen

Share with your movie friends