Halloween Horror Show

Filmposter van Halloween Horror Show

Datum: zaterdag 27 oktober 2018
Inloop: 21:30 uur
Start film: 22:00 uur
Ticket prijs: €25,-

Fan van horror? Zin in een gruwelijk potje griezelen?

Dan moet je beslist naar de meest huiveringwekkende avond van het jaar komen: de Kinepolis Halloween Night op zaterdag 27 oktober!

De hele nacht horror kijken in een spooky bioscoop, dat kan bij Kinepolis. De show is samengesteld door Mr. Horror Jan Doense en dan weet je dat je als horrorfan goed zit!

Films op deze Creepy night:

* He's Out there
Laura neemt haar twee dochters mee voor een vakantie aan hun afgelegen huis aan een meer. Alles verloopt goed tot de drie in een gruwelijke nachtmerrie terechtkomen. Ze moeten vechten voor hun leven wanneer een psychopaat hen achterna zit.

* Boarding School
Kinderen die zogenaamd onwenselijk zijn worden naar een sinister internaat gestuurd. Zo ook de twaalfjarige Jacob Felson, die door zijn stiefvader weggestuurd wordt. De school wordt geleid door het eigenaardige echtpaar, de dokter Sherman en diens dominante vrouw. Wanneer het lichaam van een leerling wordt aangetroffen, begint Jacob te vermoeden dat er iets duisters gaande is.

* Verrassingsfilm

* The Lodgers
1920, Ierland. De tweeling Rachel en Edward woont op hun familielandgoed. Elke nacht wordt het huis het domein van een sinistere aanwezigheid. De aanwezigheid heeft drie regels waaraan de tweeling zich moet houden: ze moeten rond middernacht in bed liggen, ze mogen geen onbekende personen meenemen naar binnen, en ze mogen niet ontsnappen. Een oorlogsveteraan, die verblijft in een naburig dorpje, voelt zich aangetrokken tot Rachel. Hij probeert Rachel te bevrijden, maar veroorzaakt daarmee een reeks van dodelijke gebeurtenissen.

Durf jij het aan?

Filmlengte: 

430 minutes

Releasedatum: 

27/10/2018

Te zien in

  • 2D: Den Bosch, CineMagnus Schagen, Breda, Dordrecht, Almere, Emmen, Jaarbeurs Utrecht, Zoetermeer, Enschede, Groningen