Kids Weekend: Angry Birds 2 NL

Filmposter van Kids Weekend: Angry Birds 2 NL

De humeurige vogels en gemene groene biggen zijn terug! Ben jij voor het Vogeleiland óf voor het Biggeneiland? Tijdens het Kids Weekend op 17 en 18 augustus slaat de bioscoop op hol en staat alles in het teken van Angry Birds 2!

De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in Angry Birds 2 een nieuwe wending. Als een nieuw gevaar afkomstig van het ijskoude Adelaarseiland zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red (Eddy Zoëy), Chuck (Enzo Knol), Bomb (Murth Mossel) en Mighty Eagle (Frank Lammers) om Chucks zus Silver (Do) in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard (Ruben Nicolai), zijn assistente Courtney (Pip Pellens), en zijn techneut Garry (André Dongelmans). De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden. In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Eddy Zoëy, Enzo Knol, Murth Mossel, Ruben Nicolai, Frank Lammers, Do, Soundos El Ahmadi, Olcay Gulsen, Pip Pellens, Andre Dongelmans, Diederik Jekel, Janice, Marieke Elsinga, Mattie Valk, Rico Verhoeven, John van den Heuvel, Maryam Hassouni, Bibi, Levi van Kempen, Annemarie Jung, Saar van de Zoete Zusjes, Imaani Oosterhuis en Irma Knol.

Tijdens het Kids Weekend: Angry Birds 2 kun je op sommige locaties ook met een levensgrote character op de foto! Dit wil je niet missen!
 
Bekijk hieronder wanneer de characters op welke locaties te zien zijn:
 
Zaterdag 17 augustus
Kinepolis Utrecht Jaarbeurs - 09:45 uur t/m 10:50 uur
Kinepolis Den Bosch - 12:40 uur t/m 13:35 uur
Kinepolis Oss - 15:05 uur t/m 15:50 uur
 
Zondag 18 augustus
Kinepolis Dordrecht - 12:00 uur  t/m 13:10 uur
Kinepolis Breda - 14:50 uur  t/m 15:50 uur

Genre: 

Animatie, Jeugd

Filmlengte: 

97 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

17/08/2019

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

5.8 /10

Acteurs: 

Regisseur: 

John Rice

Thurop Van Orman

Favorites & Seen

Share with your movie friends