Kids Weekend: De Grinch

Filmposter van Kids Weekend: De Grinch

Datum: zaterdag 1 en zondag 2 december
Tijd: event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden.
Einde event: 17:00 uur

Kom naar het Kids Weekend om de allernieuwste animatiefilm van Illumination te bekijken! Niet alleen zie je de animatiefilm De Grinch, maar er is in de bioscoop ook van alles te doen. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstlimonade. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor kinderen, zodat ze (onder meer) lekker kunnen kleuren en knutselen. Alles in De Grinch-stijl natuurlijk! Ook krijgt elk kind een kleine verrassing (op=op).

Voor het Kids Weekend gelden de reguliere ticketprijzen. Tijdens het Kids Weekend kan je naar de Nederlandstalige versie van De Grinch, in 3D en 2D.

De Grinch is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Verschrikkelijke Ikke films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss gaat over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje voor de hele familie. In de Nederlands gesproken versie met de stem van Carlo Boszhard als de Grinch. Verder met de stemmen van o.a. Kee Derwig (Cindy-Lou Woe), Ilse Warringa (Donna), Murth Mossel (Bricklebaum), Karin Bloemen (Burgemeester Ogurkie), Matheu Hinzen (Hupert), Roman Derwig (Axl), Viggo Neijs (Ozzy), Julia Wolda (Izzy) en Fedja van Huêt als de verteller.

Genre: 

Komedie, Animatie, Jeugd

Filmlengte: 

90 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

01/12/2018

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

5 /10

Acteurs: 

Regisseur: 

Yarrow Cheney

Scott Mosier

Favorites & Seen

Share with your movie friends