Kids Weekend: Incredibles 2

Filmposter van Kids Weekend:  Incredibles 2

Datum: zaterdag 23 en zondag 24 juni.
Tijd: event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden.
Einde event: 17:00 uur.

Kom naar het Kids Weekend om de allernieuwste Incredibles 2 te bekijken! Niet alleen zie je deze animatiefilm, maar er is in de bioscoop ook van alles te doen. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstlimonade. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor kinderen, zodat ze (onder meer) lekker kunnen kleuren en knutselen. Alles in Incredibles-stijl natuurlijk! Ook krijgt ieder kind een kleine verrassing (op=op).

De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in Incredibles 2. In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack, wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!

Incredibles 2 bevat meerdere fragmenten met flitsend licht die invloed zouden kunnen hebben op personen met lichtgevoelige epilepsie of andere gevoeligheden m.b.t. licht.

 Incredibles Winactie Kids Weekend

Win een Indoor Skydive Familiesprong! Deel vóór 25 juni op een zo origineel mogelijke manier waarom jouw familie Incredible is! Deel je bericht op Facebook of Instagram en tag ons met #IncrediblesKidsWeekend en #KinepolisNL.

De winnaar wordt na het Kids Weekend bekend gemaakt! Onder alle inzendingen wordt er één prijs verloot.

Genre: 

Animatie, Jeugd

Filmlengte: 

125 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

23/06/2018

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

5.2 /10

Acteurs: 

Regisseur: 

Brad Bird

Favorites & Seen

Share with your movie friends