Kids Weekend: Pieter Konijn

Filmposter van Kids Weekend: Pieter Konijn

Datum: zaterdag 24 en zondag 25 maart
Prijs: normale ticketprijs. Geen extra kosten!
Tijd: event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden.
Einde event: 17:00 uur

Kom naar het Kids Weekend om Pieter Konijn te bekijken! Niet alleen zie je de animatiefilm Pieter Konijn, er is in de bioscoop ook van alles te doen. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstlimonade. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor kinderen, zodat ze (onder meer) lekker kunnen kleuren en knutselen. Alles in Pieter Konijn-stijl natuurlijk! Ook krijgt elk kindje een kleine verrassing (op=op).

Voor het Kids Weekend gelden de reguliere ticketprijzen.

Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.
Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Cystine Carreon (afdelingsmanager) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan).

Genre: 

Animatie, Jeugd

Filmlengte: 

95 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

24/03/2018

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

6 /10

Acteurs: 

Regisseur: 

Will Gluck

Favorites & Seen

Share with your movie friends