Kleuterbios: Barbie: Grote Stad, Grote Dromen

Filmposter van Kleuterbios: Barbie: Grote Stad, Grote Dromen

Datum: zondag 12 september 2021
Inloop: 10:45 uur
Start film: 11:00 uur

Op zondag 12 september organiseert Kinepolis een gloednieuwe editie van de Kleuterbios. Dit keer met Barbie: Grote Stad, Grote Dromen!

Bij binnenkomst krijgen alle kinderen een bekertje limonade. Na afloop van de voorstelling ontvangen ze een echt filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden!

Speciaal voor de jonge bezoekers staat tijdens de Kleuterbios het geluid in de zaal iets zachter en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan.

Extra leuk: met je ticket voor de Kleuterbios van Barbie: Grote Stad, Grote Dromen maak je kans op een Barbie!

Meer informatie

Ontdek dubbel zoveel zang en dubbel zoveel plezier in de gloednieuwe musicalfilm Barbie Big City, Big Dreams™. Barbie verruilt de zonnige kusten van Malibu voor de felle lichten van Broadway om deel te nemen aan een exclusief zomerprogramma voor uitvoerende kunsten en ontmoet daar...Barbie! De twee zijn al snel vriendinnen en ontdekken dat ze meer delen dan een naam terwijl ze New York City verkennen en alle geweldige dingen die ze gemeen hebben. Terwijl ze strijden om de felbegeerde Spotlight Solo van Times Square, ontdekken de vriendinnen dat competitie niet alleen om winnen draait, maar ook om het beste uit jezelf willen halen, twijfels overwinnen en de spotlights delen. Dit spannende nieuwe meezingavontuur bevat nieuwe personages, een nieuwe setting in NYC, en zes gloednieuwe liedjes!

Genre: 

Animatie, Jeugd

Filmlengte: 

60 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

12/09/2021

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore

Regisseur: 

Scott Pleydell-Pearce

Favorites & Seen

Share with your movie friends