Kleuterbios: Disney Junior Party

Filmposter van Kleuterbios: Disney Junior Party

Datum: zondag 2 september
Tijd: 10:00 inloop, 10:30 start film.
Prjis: €8,- per ticket

Op zondag 2 september organiseert Kinepolis weer een nieuwe editie van Kleuterbios: Disney Junior Party. Met deze speciale Kleuterbios is het elk kwartaal genieten voor alle kleuters, met altijd een vermakelijk programma van drie - steeds wisselende - afleveringen van de leukste Disney Junior series. Tussendoor is Mickey Mouse op het scherm te zien als enthousiaste gastheer: vanaf het witte doek spoort hij de kinderen aan om vooral lekker mee te zingen en te dansen. Twee uur lang stilzitten is dus niet de bedoeling!

Tijdens de Kleuterbios Disney Junior Party op 2 september zie je een aflevering van De Leeuwenwacht en exclusieve afleveringen van Mickey and the Roadster Racers en Puppy Vriendjes. Deze exclusieve afleveringen zijn nog nooit op televisie geweest!

Speciaal voor de Kleuterbios wordt tijdens de voorstelling het geluid in de zaal iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Ook worden er kleurplaten uitgedeeld, en aan het eind van het event krijgen alle kinderen een leuke goodie én een filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden.

Genre: 

Animatie, Jeugd

Filmlengte: 

67 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

02/09/2018

Regisseur: 

Norton Virgien

Sherie Pollack

Jamie Mitchell

Te zien in

  • 2D: Breda, Dordrecht, Zoetermeer, CineMagnus Schagen, CineMeerse Hoofddorp, Almere, Den Helder, Emmen, Jaarbeurs Utrecht, Enschede, Groningen, Huizen, Den Bosch