Kleuterbios: Disney Junior Party

Filmposter van Kleuterbios: Disney Junior Party

Datum: zondag 4 november
Tijd: 10:00 inloop, 10:30 start film.
Prijs: €8,- per ticket

Op zondag 4 november organiseert Kinepolis weer een nieuwe editie van Kleuterbios: Disney Junior Party. Met deze speciale Kleuterbios is het elk kwartaal genieten voor alle kleuters, met altijd een vermakelijk programma van drie - steeds wisselende - afleveringen van de leukste Disney Junior series. Tussendoor is Mickey Mouse op het scherm te zien als enthousiaste gastheer: vanaf het witte doek spoort hij de kinderen aan om vooral lekker mee te zingen en te dansen. Twee uur lang stilzitten is dus niet de bedoeling!

Tijdens de Kleuterbios Disney Junior Party op 4 november zie je exclusieve, nooit eerder vertoonde afleveringen van Mickey and the Roadster Racers, Muppet Babies en PJ Masks.

Speciaal voor de Kleuterbios wordt tijdens de voorstelling het geluid in de zaal iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Ook worden er kleurplaten uitgedeeld, en aan het eind van het event krijgen alle kinderen een leuke goodie én een filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden.

Genre: 

Animatie, Jeugd

Filmlengte: 

67 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

04/11/2018

Bezoekersscore: 

5 /10

Regisseur: 

Norton Virgien

Sherie Pollack

Jamie Mitchell

Favorites & Seen

Share with your movie friends