Ladies Night: All You Need is Love

Filmposter van Ladies Night: All You Need is Love

Datum: Woensdag 28 november
Tijd: Event start één uur voor aanvang film*, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden.
Ticketprijs: € 14,00 p.p.

Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en kom naar de Ladies Night. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje. In de bioscoop zijn er stands met accessoires, fashion, beauty en worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van dè romantische komedie van het najaar: All You Need is Love. Na afloop van de Ladies Night ontvang je ook nog een goodiebag!

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

*Bij Kinepolis CineMagnus Schagen, Kinepolis CineMeerse Hoofddorp en Kinepolis Zoetermeer start het event een halfuur voor aanvang van de film.

Filmlengte: 

113 minutes

Releasedatum: 

28/11/2018

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

5.6 /10

Favorites & Seen

Share with your movie friends