Ladies Night: Dumbo

Filmposter van Ladies Night: Dumbo

Datum: Woensdag 27 maart
Tijd: Event start één uur voor aanvang film*, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden.
Ticketprijs: € 14,50 p.p.

Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en kom naar de Ladies Night. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje. In de bioscoop zijn er stands met accessoires, fashion, beauty en worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de film Dumbo, een ontroerend verhaal over een moeder-zoon relatie, een echt jeugdsentiment én van de makers van Beauty and the Beast. Na afloop van de Ladies Night ontvang je ook nog een goodiebag!

Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe grootse live actieavontuur Dumbo, een geliefde klassieker waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te zorgen voor een pasgeboren olifant, wiens oversized oren hem een lachertje maken in een al worstelend circus. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback, wat spoedig ondernemer V.A. Vandevere (Michael Keaton) ten ore komt, die vervolgens de bijzondere olifant rekruteert voor zijn nieuwste, groter dan levensgrote entertainment onderneming, Dreamland. Dumbo zweeft naar nieuwe hoogten naast de charmante en spectaculaire lucht acrobaat, Colette Marchant (Eva Green), tot Holt ontdekt dat Dreamland vol zit met duistere geheimen.

*Bij Kinepolis Schagen, Kinepolis Hoofddorp en Kinepolis Zoetermeer start het event een halfuur voor aanvang van de film.

Genre: 

Animatie, Jeugd

Filmlengte: 

112 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

27/03/2019

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

5.7 /10

Acteurs: 

Regisseur: 

Tim Burton

Favorites & Seen

Share with your movie friends