Ladies Night: Onze Jongens in Miami

Filmposter van Ladies Night: Onze Jongens in Miami

Datum: Woensdag 29 januari 2020
Tijd: Event start één uur voor aanvang film*, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden.
Ticketprijs: € 14,50 p.p.

Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en kom naar de Ladies Night. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje. In de bioscoop zijn er stands met accessoires, fashion, beauty en worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van de heerlijke, maar vooral sexy film Onze Jongens in Miami! Na afloop van de Ladies Night ontvang je ook nog een goodiebag!

De Ladies Night: Onze Jongens in Miami wordt de grootste Ladies Night ooit in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht! Wil jij de cast in het echt zien? Dat kan! De cast komt namelijk langs op de Ladies Night in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht!

In Onze jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

Filmlengte: 

115 minutes

Releasedatum: 

29/01/2020

Bezoekersscore: 

6.5 /10

Favorites & Seen

Share with your movie friends