Marathon: Fantastic Beasts

Filmposter van Marathon: Fantastic Beasts

Bij Kinepolis beleef je de Fantastic Beasts Marathon in spectaculair 3D! De ultieme kans om (nog eens) de eerste en de gloednieuwe tweede Fantastic Beasts-film achter elkaar te zien.

Bekijk hierboven wanneer jouw dichtstbijzijnde Kinepolis bioscoop de Marathon van Fantastic Beasts draait.

Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.
In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

Genre: 

Fantasy, Avontuur

Filmlengte: 

272 minutes

Land: 

United Kingdom

Releasedatum: 

13/11/2018

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore

Acteurs: 

Regisseur: 

David Yates

Favorites & Seen

Share with your movie friends