Marathon: The Maze Runner

Filmposter van Marathon: The Maze Runner

Datum: zaterdag 27 januari
Tijd: 16:00 start de eerste film
Ticketprijs: € 15,00

Op zaterdag 27 januari 2018 organiseert Kinepolis de Maze Runner Marathon: een unieke kans om The Maze Runner, The Maze Runner: Scorch Trials en The Maze Runner: Death Cure achter elkaar in de bioscoop te zien.

Let op: deze films zijn 16+ gekeurd. De bioscoop is wettelijk verplicht de leeftijdskeuring voor films te volgen en kan u naar legitimatie vragen. U dient dit te tonen. Voldoet u niet aan de vereiste minimum leeftijd of kunt u niet aantonen daaraan te voldoen, dan zijn wij wettelijk verplicht u niet toe te laten tot de desbetreffende film.

In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O'Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden.
De regie is wederom in handen van Wes Ball, hij was eerder ook verantwoordelijk voor The Maze Runner (2014) en Maze Runner: The Scorch Trials (2015). De cast van bestaat onder andere uit Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Espositio, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter en Patricia Clarkson. Gebaseerd op de bestseller van James Dashner, in Nederland uitgebracht als De Labyrintrenner 3: De Doodskuur.

Genre: 

Science fiction, Avontuur

Filmlengte: 

388 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

27/01/2018

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore

Acteurs: 

Regisseur: 

Wes Ball

Favorites & Seen

Share with your movie friends