MEIDEN Avond: 100% Coco New York

Filmposter van MEIDEN Avond: 100% Coco New York

Datum: vrijdag 21 juni
Start inloop: 18:30 uur
Start film: 19:15 uur
Ticketprijs: € 10,50
Locaties: Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Schagen en Zoetermeer.

Kinepolis en MEIDEN magazine hebben het leukste bioscoopuitje voor jou en je vriendinnen! Kom samen naar de Kinepolis MEIDEN Avond met de film 100% Coco New York.

Naast de film kan je als een ster shinen op de roze loper, krijg je een welkomstdrankje en een snack, zijn er in de bios stands met beauty en lifestyle producten en ga je naar huis met een goodiebag.

In 100% Coco New York heeft styletiger Coco bijna zomervakantie. Terwijl haar klasgenoten jaloersmakend vertellen over hun vakantieplannen, kijkt Coco allesbehalve uit naar de zomer met haar moeder op een regenachtig Waddeneiland. Wat ze nog niet weet is dat ze een zomer vol fashion-avonturen op de New York Fashion School heeft gewonnen, in het hippe en va va vooming New York!

Filmlengte: 

5 minutes

Releasedatum: 

21/06/2019

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore

Te zien in

  • 2D: Hoofddorp, Den Bosch, Groningen, Huizen, Almere, Emmen, Enschede, Breda, Schagen, Jaarbeurs Utrecht, Zoetermeer, Dordrecht