MEIDEN Avond: 100% Coco New York

Filmposter van MEIDEN Avond: 100% Coco New York

Datum: vrijdag 21 juni
Start inloop: 18:30 uur*
Start film: 19:15 uur
Ticketprijs: € 10,50
Locaties: Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Schagen en Zoetermeer.

Kinepolis en MEIDEN magazine hebben het leukste bioscoopuitje voor jou en je vriendinnen! Kom samen naar de Kinepolis MEIDEN Avond met de film 100% Coco New York.

Naast de film kan je als een ster shinen op de roze loper, krijg je een welkomstdrankje en een snack, zijn er in de bios stands met beauty en lifestyle producten en ga je naar huis met een goodiebag.

De succesvolle film 100% Coco krijgt een vervolg! In 100% Coco New York heeft styletiger Coco bijna zomervakantie. Terwijl haar klasgenoten jaloersmakend vertellen over hun vakantieplannen, kijkt Coco allesbehalve uit naar de zomer met haar moeder en Hulleman op een camping in Nederland. Wat ze nog niet weet is dat ze een zomer vol fashion-avonturen op de New York Fashion School heeft gewonnen, in het hippe en va va vooming New York!

Voor de bezoekers van de MEIDEN AVOND van 100% Coco New York in Kinepolis Jaarbeurs hebben wij nog een extraatje. Tijdens deze MEIDEN Avond, zal namelijk ook de officiële première plaatsvinden van 100% Coco New York! We gaan er dus een nóg groter feestje van maken! Zo kan je namelijk helemaal los gaan tijdens de optredens van niemand minder dan Sterre Koning, Mylène & Rosanne en Stefania! Maar dat was het nog niet, want ook komen Nola, Valentijn, Ethan en Genelva uit de cast op het podium voor een korte Q&A. Kortom, hier wil je gewoon bij zijn!

*In Kinepolis Jaarbeurs Utrecht ben je vanaf 18:15 welkom voor ontvangst.

Filmlengte: 

82 minutes

Releasedatum: 

21/06/2019

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

6.5 /10

Favorites & Seen

Share with your movie friends