MEIDEN Avond: Brugklas: De Tijd van mijn Leven

Filmposter van MEIDEN Avond: Brugklas: De Tijd van mijn Leven

Datum: vrijdag 1 februari
Inloop: 18:30 uur / Start film: 19:15 uur
Inloop: 17:45 uur / Start film: 18.30 uur (Alleen bij Kinepolis Hoofddorp)
Ticketprijs: € 9,50
Locaties: Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Enschede, Utrecht, Hoofddorp en Zoetermeer.

Kinepolis en MEIDEN magazine hebben het leukste bioscoopuitje voor jou en je vriendinnen! Kom samen naar de Kinepolis MEIDEN Avond met de film BRUGKLAS - DE TIJD VAN MIJN LEVEN.

Naast de film kan je als een ster shinen op de roze loper, krijg je een welkomstdrankje en een snack, zijn er in de bios stands met beauty en lifestyle producten en ga je naar huis met een goodiebag.

Brugklas – De tijd van m’n leven gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel wat Nola wil?

Cast: Sterre van Woudenberg, Vincent Visser, Niek Roozen, Julian Moon, Stefania Liberakakis, Claire Veldkamp, Britt Scholte, Sevcan Kocer, Else Talsma

Filmlengte: 

85 minutes

Releasedatum: 

01/02/2019

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

8.2 /10

Favorites & Seen

Share with your movie friends