Première: De Film van Dylan Haegens

Filmposter van Première: De Film van Dylan Haegens

YouTube ster Dylan Haegens heeft een eigen bioscoopfilm gemaakt - en Kinepolis biedt jou de kans om bij de première zijn! Dylan wil de première van zijn eigen film het liefst met zoveel mogelijk fans vieren. Daarom vliegt hij samen met Teun, Rick en Marit op 12 augustus per helikopter langs maar liefst vier Kinepolis bioscopen verspreid door het land, om daar oog in oog te staan met jou! Haegens zal in elke zaal de film kort inleiden én een superselfie met het publiek maken en delen op zijn Instagram-kanaal @defilmvandylanhaegens.

Wil jij ook shinen op de superselfie van en met Dylan Haegens én zijn film als eerste zien? Mis deze kans dan niet en boek snel tickets voor de première op 12 augustus in Kinepolis Groningen, Enschede, Jaarbeurs Utrecht of Breda! Er zijn geen extra kosten aan deze première verbonden.

Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube-kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan stukken beter. De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van video’s, zo snel dat het verdacht aan het worden is. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim ook eens te proberen. Het lijkt een perfecte oplossing, maar dit loopt totaal anders dan gepland. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.

Genre: 

Jeugd

Filmlengte: 

81 minutes

Land: 

Netherlands, The

Releasedatum: 

12/08/2018

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

6.7 /10

Acteurs: 

Regisseur: 

Dylan Haegens

Bas Van Teylingen

Favorites & Seen

Share with your movie friends