Speciale voorpremière: Halloween

Filmposter van Speciale voorpremière: Halloween

Datum: 26 oktober
Inloop: 20:00 uur
Start film: 20:30 uur
Prijs: €12,50

Op 31 oktober is het Halloween. De hele maand oktober staat bij Veronica in het teken van thriller en horror – met diverse films die worden uitgezonden binnen de ‘Fearonica’ programmering.

Met de voorpremière van HALLOWEEN in de bioscoop Kinepolis Jaarbeurs Utrecht start het weekend voor Halloween in stijl; in aanwezigheid van diverse BN’ers en social influencers, een bloedrode loper, griezelig décor en Halloween outfits als dresscode.

Michael Myers is terug…

In Halloween keert Jamie Lee Curtis terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar. Horrorlegende John Carpenter werkte aan de film als uitvoerend producent en als adviseur bij de opnames. Hij deed dit samen met de meest toonaangevende horrorproducent van dit moment Jason Blum (Get Out, Split, The Purge, Paranormal Activity). Filmmakers David Gordon Green (regie & scenario) en Danny McBride (scenario) hebben zich laten inspireren door Carpenters klassieker uit 1978, en schreven een verhaal dat na de gebeurtenissen uit die film een nieuwe weg inslaat.

Genre: 

Horror

Filmlengte: 

106 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

26/10/2018

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore

Acteurs: 

Regisseur: 

David Gordon Green

Favorites & Seen

Share with your movie friends