Sports: Super Bowl 52

Filmposter van Sports: Super Bowl 52

In de loop der jaren is het muzikale entertainment rondom de Super Bowl steeds belangrijker geworden. In de begintijd was dat nog helemaal niet zo. Toen trad er bijvoorbeeld in de rust slechts een plaatselijk muziekkorps op. Dat veranderde radicaal in de jaren zeventig, toen men grote artiesten ging aantrekken voor de halftime show. Sindsdien hebben heel veel megasterren spectaculaire optredens gegeven tijdens de pauze van de Super Bowl.

In 2018 is Justin Timberlake de 'hoofd act' tijdens de halftime show. Het is al de derde keer dat hij tijdens de pauze van de Super Bowl op het podium staat. De eerste keer was in 2001, toen nog samen met z'n toenmalige boyband NSYNC. In 2004 stond hij voor de tweede keer op het podium bij de Super Bowl. Toen was Janet Jackson officieel de hoofd act en vergezelde Timberlake haar op het podium (wat overigens leidde tot de beroemde 'nipple-gate affaire').

De Super Bowl is de finale van het NFL American Football-seizoen. In deze wedstrijd spelen de winnaars van de American Football Conference (AFC) en de National Football Conference (NFC) tegen elkaar. De Super Bowl LII gaat door in het U.S. Bank Stadium in Minneapolis, de thuisbasis van de Minnesota Vikings.

Voor de start van de wedstrijd zal het Amerikaanse volkslied gezongen worden door niemand minder dan "P!nk". Tijdens de halftime show geniet je van optredens met o.a. Justin Timberlake.

Event informatie

Inloop : 23:00
Start voorprogramma: 23:30
Start wedstrijd: 00:30
Einde wedstrijd 04:00 +/-
Ticketprijs: 13,50

Filmlengte: 

270 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

04/02/2018

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore

Favorites & Seen

Share with your movie friends