ScreenX

Beleef film nóg intenser
Met ScreenX beleef je film nóg intenser doordat scenes van de film uitgebreid worden naar de linker- en rechterwanden van het theater. Hierdoor ontstaat een meeslepende, panoramische, 270 graden kijkervaring die je het gevoel geeft midden in de film te zitten. Bij ScreenX beleef je scenes van de film in een adembenemende 270º projectie. Deze scenes zijn speciaal geselecteerd om de film en de beleving hiervan optimaal tot zijn recht te laten komen. Het kan per film verschillen hoeveel ScreenX scenes er zijn.

ScreenX is 's werelds eerste multi-projectie theatertechnologie die wordt gebruikt in een theateromgeving en bestempeld is als de visueel meest meeslepende theaterervaring van CJ 4DPLEX. ScreenX werd op ShowEast 2018 erkend als de 'Innovator van het jaar'. 

Eerste ScreenX zaal van Nederland
Tot nu toe zijn er 203 ScreenX schermen geïnstalleerd over de hele wereld, waaronder 87 schermen in Zuid-Korea; 66 schermen in China; 17 in de Verenigde Staten; 9 in Engeland; 4 in Turkije; 4 in Japan; 3 in Zwitserland; 2 in Frankrijk; 2 in Vietnam en 1 in Spanje, Hongarije, Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit, Thailand, Indonesië, Israël, Canada, Polen en binnenkort ook 1 in Nederland.

Bad Boys For Life

Will Smith en Martin Lawrence zijn terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett in het langverwachte Bad Boys For Life.

Jumanji: The Next Level
Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in Jumanji: The Next Level maar het spel is veranderd. 

Birds of Prey
Ken je die grap van de agent, de zangvogel, de psychopaat en de maffia-prinses? Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) is een bizar verhaal verteld door Harley zelf, zoals alleen Harley dat kan.