My Kinepolis


 

Wil je dromen, huilen, lachen of liever huiveren bij jouw favoriete film?
Een My Kinepolis account stelt je films voor afgestemd op jouw voorkeuren. Bovendien geniet je van exclusieve voordelen!
 
 
     
  

Voordeel #1 
Jouw persoonlijke kinepolis.nl homepage

Jij vertelt ons van welke genres, acteurs, muziek, etc. je houdt en wij zorgen voor een speciale film- en eventselectie op maat! Log in en ontdek dat de homepage zich aanpast aan jouw wensen en voorkeuren. Je vindt er de films, trailers en events terug die jou interesseren. 


Ga nu naar de homepage >> 

      
  

Voordeel #2
Film history 

Ga jij zo vaak naar de bioscoop dat je haast niet meer weet welke films je wel en niet gezien hebt? Of vind je het gewoon leuk om alle films die je al zag eens op een rijtje te zien staan? In je My Kinepolis account kan je vanaf nu je eigen filmgeschiedenis bekijken, aanvullen én bewonderen. 


Ga snel aan de slag en voeg de films toe die je hebt gezien >>

     
  

Voordeel #3
Get notified!

We laten je via alerts weten wat nieuw is en wat je absoluut niet mag missen! Heeft je favoriete acteur een nieuwe film? Dan ben jij als allereerste op de hoogte door een mailtje in je inbox! 

Pas snel je profiel aan, zo bepaal je zelf waarvan wij je op de hoogte brengen!

     
  

Voordeel #4
Wishlist

Stel je persoonlijke verlanglijstje samen van films en evenementen die je wil zien. Op onze website en in onze nieuwsbrief kan je aangeven welke films je wil toevoegen aan je "Wishlist" of je kan via je My Kinepolis account handmatig films opzoeken en ze aan je lijstje toevoegen. We laten je zelfs via je My Kinepolis nieuwsbrief (Top 5) weten vanaf wanneer je deze in de bioscoop kan zien. 

Ga naar de Wishlist en voeg je favorieten toe >>

 

       
                                    

Voordeel #5 
Persoonlijke nieuwsbrief

De My Kinepolis nieuwbrief bezorgt je elke week een selectie aan filmnieuws afgestemd op jouw voorkeuren. We bezorgen je een overzicht van de nieuwste filmreleases, je persoonlijke film Top 5 én de events en winacties die je niet wilt missen.

Schrijf je nu in >>

 
     
    

Voordeel #6
Winacties en prijsvragen

Kinepolis organiseert tal van winacties en wedstrijden waaraan je kan deelnemen, sommige exclusief voor onze My Kinepolis members die hun profiel hebben aangevuld tot minstens 80% én zijn ingeschreven op de nieuwsbrief!

     
    

Voordeel #7
Jouw persoonlijke film Top 5

Op basis van de voorkeuren die jij ons vertelt in je profiel, kijken wij wat er draait in jouw Kinepolis bioscoop. Hoe meer je ons vertelt, hoe beter we je kunnen begeleiden in je filmkeuze. Brengt je favoriete acteur of regisseur een nieuwe film op groot scherm? Je hoeft hem niet meer te missen, want wij brengen je op de hoogte via een Top 5 in je My Kinepolis nieuwsbrief en ordenen alvast de films op je homepage naar jouw voorkeuren! Je kan je film Top 5 ook altijd terugvinden in je profiel.

Klopt je rangschikking helemaal niet? Pas dan je profiel aan voor een betere selectie.  

Ga naar je film top 5 >>

       
    

Voordeel #8
Acties en promoties

Wees als allereerste op de hoogte van kortingsacties, speciale dagen, extra's die je kan verkrijgen bij je aankoop of niet te missen promoties in onze shops.  

Schrijf je snel in op de My Kinepolis nieuwsbrief om altijd als eerste op de hoogte te zijn!

       
    

Voordeel #9
Nieuwe releases

Vanaf wanneer was die ene film weer te zien waarvan je laatst de trailer zag? Door je in te schrijven op de wekelijkse My Kinepolis nieuwsbrief krijg je de nieuwe films elke week netjes in je mailbox. Ontvang ook alerts van een nieuwe releats via de mail door films op je "Wishlist" te zetten!

Schrijf je snel in op de My Kinepolis nieuwsbrief om wekelijks de nieuwe releases toegestuurd te krijgen >>

   

 

     

Voordeel #10
Exclusieve voorverkoop van de grootste filmreleases

 Jij krijgt van ons als allereerste de kans om tickets te bemachtigen voor de grootste films van het jaar!

Als je bent ingeschreven op de My Kinepolis nieuwsbrief én je profiel voor minstens 80% is ingevuld, ben je als eerste op de hoogte van de voorverkoop van de grote releases. We mailen je zodra je tickets kan bemachtigen zodat je zeker je favoriete zitplaats in de wacht kan slepen.

Update snel je account of maak er eentje aan >>

     

Voordeel #11
Een gratis birthdayticket

Wij trakteren jou op een gratis filmticket voor je verjaardag. Als jij een MyKine account hebt, je profiel voor minstens 80% ingevuld is én je aangegeven hebt de 'MyKine' nieuwsbrief te willen ontvangen dan mag jij gratis naar de film op de dag van je verjaardag of de dag erna.

Kijk hier voor meer info

Update snel je account of maak er eentje aan >>

 
Het is gratis en vrijblijvend!
 
 
Extra hulp nodig? Bekijk hier dan hoe je een My Kinepolis account aanmaakt.
  

Nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen op onze FAQ pagina.