RealD 3D

RealD 3D zorgt voor een unieke en innovatieve visuele ervaring, met een ongeziene diepte en helderheid.

De digitale 3D technologie brengt je een prachtige, meeslepende belevenis, met heldere, scherpe, hyperrealistische beelden zo levensecht dat je het gevoel hebt dat je in de film bent gestapt. RealD 3D voegt een diepte toe die je midden in de actie plaatst, of je nu een reis maakt door een nog onontdekt land of voorwerpen ontwijkt die door de bioscoopzaal lijken te vliegen.

Hoe werkt het?

Elk oog ziet een voorwerp vanuit een lichtjes verschillende invalshoek. De hersenen combineren die twee gezichtshoeken en maken er één enkel beeld van en zorgen voor een gevoel van diepte.

RealD 3D films worden via een digitale 3D bioscoopprojector geprojecteerd. Er wordt gebruikgemaakt van een speciaal scherm om het beeld nog helderder te maken en de polarisatie te behouden. De beelden worden afwisselend geprojecteerd als een beeld voor het linkeroog en een beeld voor het rechteroog (zo snel dat je het niet eens merkt). 

Je Kinepolis 3D bril zorgt ervoor dat elk oog het juiste beeld ziet, waardoor je hersenen om de tuin geleid worden en denken dat je drie dimensies ziet, terwijl er maar twee zijn. En dat is het: zeer slimme technologie die je film tot leven wekt.

Hieronder vind je alle films die nu bij Kinepolis in 3D te zien zijn.