Informatie over Kinepolis Almere

Kinepolis Almere is gevestigd in het centrum van Almere en heeft 8 zalen en 2.137 comfortabele zitplaatsen. Je kunt kiezen uit een breed filmaanbod van Filmhuis titels tot Blockbusters en van World Cinema tot animatiefilms. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Combineer je filmuitje met een etentje bij een van onderstaande CineMenu-partners en profiteer van korting op je diner en filmkaartje. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan voordelig bij een van de vele parkeergelegenheden en de trein- en/of bushalte op loopafstand van de bioscoop.

Meer info: CineMenu

Belevingen
Kinepolis Almere is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving. Daarnaast is de bioscoop ook uitgerust met een Laser ULTRA zaal die is voorzien van een 4K-laserprojector en Dolby Atmos geluid voor de ultieme filmbeleving. Naast de reguliere stoelen zijn 6 zalen ook voorzien van Cosy seats die extra ruimte en privacy bieden zodat je in je eigen bubbel van film kan genieten.

Meer info: Laser ULTRA Cosy Seats

Events
Kinepolis Almere organiseert op regelmatige basis leuke events voor jong en oud. Denk hierbij aan een Ladies Night voor met vriendinnen, een Horrornight voor degene met stalen zenuwen, of de CinePlus voor de iets oudere. 

Meer info: Ladies Night Horrornight CinePlus 

Kinepolis Business
Naast het vertonen van films en het houden van events biedt Kinepolis Almere ook diverse zakelijke mogelijkheden. Denk hierbij aan verhuren van zalen voor een lezing, personeelsvoorstelling of congres. Ook het promoten van je bedrijf middels schermreclame of het afnemen van filmvouchers voor uw werknemers en/of zakelijke relaties behoren tot de mogelijkheden. Van a-z zorgen wij ervoor dat je event, promotie of filmcadeau goed verzorgd wordt. 

Meer info

Werken bij Kinepolis

We zijn op regelmatige basis op zoek naar leuke en enthousiaste personen die ons team willen versterken en willen bijdragen aan het bieden van de ultieme filmbeleving voor onze bezoekers. Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan en vind je het geen probleem om in het weekend en/of in de avonden te werken? Bezoek dan onze vacature pagina en solliciteer direct! 

Vacatures

E-shop
Wist je dat je digitale versies van onze vouchers en sterrentickets kunt bestellen? Bestel ze nu in onze E-shop!

Koop je sterrenticket of voucher

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 36,00 | Familieticket
€ 52,00 | 5-sterrenticket*
€ 99,00 | 10-sterrenticket*
€ 21,00 | KineCard (abonnementsgeld p/m)*

*De sterrentickets zijn aan de kassa of digitaal in de E-shop verkrijgbaar

Openingstijden

Reguliere openingstijden*
Maandag 10.45-22.00
Dinsdag 10.45-22.00
Woensdag 10.45-22.00
Donderdag 10.45-22.00
Vrijdag 10.45-22.00
Zaterdag 10.45-22.00
Zondag 10.45-22.00

*Openingstijden kunnen afwijken tot een kwartier voor aanvang van de eerste voorstelling.

Adres

Kinepolis Almere
Forum 16
1315 TH Almere
Nederland
Tel. 036-5300063

Bereikbaarheid

De bioscoop kun je vinden aan het Forum 16 in Almere Centrum

Auto
Met de auto bereik je Kinepolis Almere door richting 'Centrum' te volgen. Rondom Kinepolis Almere is volop parkeergelegenheid. De P6 Hospitaalgarage of P7 Schippersgarage zijn het gunstigst gelegen t.o.v. de bioscoop. Parkeer je na 18:00 uur, dan geldt er een gereduceerd avondtarief.

Openbaar vervoer
Je kunt ons met de trein en bus zeer makkelijk bereiken. Vanaf station Almere Centrum loop je in circa 5 minuten in zuidelijke richting richting naar het Forum. Kinepolis Almere is tevens goed bereikbaar per bus via haltes Passage, Stadhuisplein en Flevoziekenhuis. Voor actuele bustijden kijkt u op 9292.nl.

Fiets
Almere Centrum heeft diverse (bewaakte) fietsenstallingen, bijvoorbeeld aan de Hospitaaldreef.

Rolstoeltoegankelijkheid
Kinepolis Almere heeft in elke zaal mindervalide plaatsen. Tevens zijn er mindervalide toiletten en een lift aanwezig.