Informatie over Kinepolis Almere

Kinepolis Almere is gevestigd in het centrum van Almere en heeft 8 zalen en 2.137 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Combineer je filmuitje met een etentje bij een van onderstaande CineMenu-partners en profiteer van korting op je diner en filmkaartje. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan voordelig bij een van de vele parkeergelegenheden en de trein- en/of bushalte op loopafstand van de bioscoop.

Meer info: CineMenu

Belevingen
Kinepolis Almere is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving. Daarnaast is de bioscoop ook uitgerust met een Laser ULTRA zaal die is voorzien van een 4K-laserprojector en Dolby Atmos geluid voor de ultieme filmbeleving. Naast de reguliere stoelen zijn alle zalen ook voorzien van Cosy seats die extra ruimte en privacy bieden zodat je in je eigen bubbel van film kan genieten.

Meer info: Laser ULTRA Cosy Seats

Events
Kinepolis Almere organiseert op regelmatige basis leuke events voor jong en oud. Denk hierbij aan een Ladies Night voor met vriendinnen, een Bier & Blockbusters avond voor vrienden, de CinePlus voor de iets oudere of het Kids Weekend voor de kleintjes. 

Meer info: Ladies Night Bier & Blockbusters CinePlus Kids Weekend

Kinepolis Business
Naast het vertonen van films en het houden van events biedt Kinepolis Almere ook diverse zakelijke mogelijkheden. Denk hierbij aan verhuren van zalen voor een lezing, personeelsvoorstelling of congres. Ook het promoten van je bedrijf middels schermreclame of het afnemen van filmvouchers voor uw werknemers en/of zakelijke relaties behoren tot de mogelijkheden. Van a-z zorgen wij ervoor dat je event, promotie of filmcadeau goed verzorgd wordt. 

Meer info

Werken bij Kinepolis

We zijn op regelmatige basis op zoek naar leuke en enthousiaste personen die ons team willen versterken en willen bijdragen aan het bieden van de ultieme filmbeleving voor onze bezoekers. Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan en vind je het geen probleem om in het weekend en/of in de avonden te werken? Bezoek dan onze vacature pagina en solliciteer direct! 

Vacatures

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 36,00 | Familieticket
€ 52,00 | 5-sterrenticket*
€ 99,00 | 10-sterrenticket*
€ 21,00 | KineCard (abonnementsgeld p/m)*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Openingstijden

Reguliere openingstijden*
Maandag 10.45-22.00
Dinsdag 10.45-22.00
Woensdag 10.45-22.00
Donderdag 10.45-22.00
Vrijdag 10.45-22.00
Zaterdag 10.45-22.00
Zondag 10.45-22.00

*Openingstijden kunnen afwijken tot een kwartier voor aanvang van de eerste voorstelling.

Adres

Kinepolis Almere
Forum 16
1315 TH Almere
Nederland
Tel. 036-5300063

Bereikbaarheid

De bioscoop kun je vinden aan het Forumplein in Almere Citymall.

Auto
Met de auto bereik je Kinepolis Almere door richting 'Centrum' te volgen. Rondom Kinepolis Almere is volop parkeergelegenheid. De P6 Hospitaalgarage of P7 Schippersgarage zijn het gunstigst gelegen t.o.v. de bioscoop. Parkeer je na 18:00 uur, dan geldt het maximale avondtarief van €5,25 voor de hele avond. 

Openbaar vervoer
Je kunt ons met de trein en bus zeer makkelijk bereiken. Vanaf station Almere Centrum loop je in circa 5 minuten in zuidelijke richting richting naar Almere Citymall. Kinepolis Almere is tevens goed bereikbaar per bus via haltes Passage (buslijn M1 & M4) en Flevoziekenhuis (buslijn M5 en M7). Voor actuele bustijden kijkt u op 9292.nl.

Fiets
Citymall Almere heeft diverse (bewaakte) fietsenstallingen, bijvoorbeeld aan de Hospitaaldreef.

Rolstoeltoegankelijkheid
Kinepolis Almere heeft in elke zaal mindervalide plaatsen. Tevens zijn er mindervalide toiletten en een lift aanwezig.