Superhero Pas

superhero pas
Ben jij een echte Superhero fan? Dan hebben we wat leuks voor je! Exclusief bij Kinepolis lanceren we dit jaar de Superhero pas. Met de Superhero pas geniet je extra voordelig van de nieuwste superhero films en vele extra's. 
Haal de pas aan de kassa bij jouw favoriete Kinepolis bioscoop!


Voordelen van de pas:

 • Je kunt in 2023 extra voordelig van de nieuwste superhero films bij Kinepolis genieten
 • Je krijgt 10% korting op consumpties in onze shop
 • Je krijgt toegang tot exclusieve winacties en content
superhero pas
HOE WERKT HET?
 • Bij de aankoop van een Superhero pas kun je 5 keer naar de leukste superhero films van 2023 voor maar €50,- (exclusief toeslagen).
 • Bij ieder bezoek krijg je een exclusieve token voor op je pas. Deze kun je op vertoon van je ticketbevestiging afhalen bij de kassa.
 • Bij een volle kaart krijg je een exclusieve gevulde Superhero popcorn blik cadeau.
 • Met de barcode op de pas krijg je 10% korting op consumpties in onze shop.
 • Via de Superhero pas krijg je toegang tot exclusieve winacties en content die we gedurende de looptijd van de film beschikbaar maken.
 • De Superhero pas is alleen verkrijgbaar aan de kassa.
Krijg bij een volle kaart dit exclusieve popcorn blik gevuld met popcorn! 
 

NU TE ZIEN

Shazam! Fury of the Gods

In Shazam! Fury of the Gods van New Line Cinema wordt het verhaal vervolgd van de tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord Shazam! verandert in zijn alter ego, de volwassen superheld Shazam. Nu ze de krachten van de goden bezitten, is het voor Billy Batson en de andere kinderen uit het pleeggezin best lastig om tegelijkertijd gewone tieners en volwassen superhelden te zijn. Maar dan komen de Dochters van Atlas naar de aarde, drie oude goden die de van hen gestolen magie terug willen en uit zijn op wraak. Billy – ofwel Shazam – en zijn familie zullen moeten vechten voor hun superkrachten, hun levens en het voortbestaan van hun wereld.

Exclusieve Winactie
 
Vier de komst van Shazam! Fury of the Gods in de Eeuwige Stad Rome! Exclusief met de Superhero pas maak jij met je ticket kans op een reis naar Rome waar je door middel van een privé tour kennis maakt met de mythen en legenden van zowel de Griekse als Romeinse Goden. Zie beelden van Hercules, Amor en Psyche, Centaurs en zelfs Cyclopen! Maak verder je innerlijke superheld wakker door middel van een magische indoor skydive sessie. Kortom: een reis van je leven die je niet wil missen! Heb je al een Superhero Pas? Scan de QR code op jouw Superhero pas en maak met jouw ticket kans!

KOOP TICKETS

NU TE ZIEN

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug op het grote doek om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten. Samen met Hope’s ouders Hank Pym (Michael Douglas) en Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. Zo beginnen ze aan een avontuur dat ze voorbij de grenzen zal brengen van wat ze voor mogelijk hielden?

 

KOOP TICKETS

COMING SOON

Guardians of the Galaxy: vol. 3 poster
Spider-man across the spider verse part 1 poster
The Marvels Poster
Ook te zien met de Superhero pas dit jaar: The Flash, Kraven the Hunter, Blue Beetle en Aquaman 2.

Voorwaarden

 • De korting op consumpties in onze shop is geldig tijdens de looptijd van de volgende films: Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Shazam Fury of the Gods, Guardians of the Galaxy: Volume 3, Spider-Man: Across the Spiderverse, The Flash, The Marvels, Kraven the Hunter, Blue Beetle en Aquaman 2.
 • De Superhero pas is na activeren 1 jaar geldig. 
 • De pas is ook te gebruiken voor films die geen betrekking hebben op deze actie. Je krijgt hier echter geen token voor. Alleen bij de 'Superhero' films die verschijnen op deze pagina kan er gespaard worden voor een popcornblik.
 • Je dient op vertoon van de pas een geldig plaatsbewijs op te halen aan de kassa.
 • Geldig op alle dagen van de week.
 • Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, besloten of speciale voorstellingen.
 • Excl. toeslagen, zoals 3D-toeslag en cosy seating.
 • De pas mag niet worden verkocht aan derden, is niet inwisselbaar voor geld en kan niet worden geretourneerd.