Informatie over Kinepolis Den Bosch

Kinepolis Den Bosch is gevestigd in het Paleiskwartier en heeft 7 zalen en 1.012 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Combineer je filmuitje met een etentje bij een van onderstaande CineMenu-partners en profiteer van korting op je diner en filmkaartje. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan voordelig rondom de bioscoop en de trein- en bushalte zijn op loopafstand van de bioscoop.

Meer info: CineMenu

Belevingen
Kinepolis Den Bosch is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving. Daarnaast is de bioscoop ook uitgerust met een Laser ULTRA zaal die is voorzien van een 4K-laserprojector en Dolby Atmos geluid voor de ultieme filmbeleving.

Meer info: Laser ULTRA

Events
Kinepolis Den Bosch organiseert op regelmatige basis leuke events voor jong en oud. Denk hierbij aan een Ladies Night voor met vriendinnen, een Bier & Blockbusters avond voor vrienden, de CinePlus voor de iets oudere of het Kids Weekend voor de kleintjes. 

Meer info: Ladies Night Bier & Blockbusters CinePlus Kids Weekend

Kinepolis Business

Naast het vertonen van films en het houden van events biedt Kinepolis Den Bosch ook diverse zakelijke mogelijkheden. Denk hierbij aan verhuren van zalen voor een lezing, personeelsvoorstelling of congres. Ook het promoten van je bedrijf middels schermreclame of het afnemen van filmvouchers voor uw werknemers en/of zakelijke relaties behoort tot de mogelijkheden. Van a-z zorgen wij ervoor dat je event, promotie of filmcadeau goed verzorgd wordt.

Meer info

Werken bij Kinepolis

We zijn op regelmatige basis op zoek naar leuke en enthousiaste personen die ons team willen versterken en willen bijdragen aan het bieden van de ultieme filmbeleving voor onze bezoekers. Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan en vind je het geen probleem om in het weekend en/of in de avonden te werken? Bezoek dan onze vacature pagina en solliciteer direct! 

Vacatures

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 36,00 | Familieticket
€ 52,00 | 5-sterrenticket*
€ 99,00 | 10-sterrenticket*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Openingstijden

Reguliere openingstijden
Maandag 12.30-00.00
Dinsdag 12.30-00.00
Woensdag 12.30-00.00
Donderdag 12.30-00.00
Vrijdag 12.30-00.00
Zaterdag 10.30-00.00
Zondag 10.30-00.00

Tijdens de schoolvakanties zijn we dagelijks vanaf 10.30 uur geopend.

Adres

Kinepolis Den Bosch
Bordeslaan 510
5223 MX Den Bosch
Nederland
Tel. 073-200 4600

Bereikbaarheid

Auto

Met de auto kun je de bioscoop makkelijk bereiken. Let op: stel jouw navigatie in op Spiegeltuin 1, Den Bosch. Hiermee kom je uit bij de Paleiskwartier parkeergarage.  Hier  betaal je overdag tot 18.00 (op donderdag en extra koopavonden tot 21.00)  € 2,94 per 60 minuten. Op alle dagen kost parkeren na 18.00 uur (op donderdag en extra koopavonden vanaf 21.00) € 1,50 per 60 minuten. Deze parkeergarage is de meest voordelige parkeergelegenheid voor onze bezoekers (voordeliger dan buiten op straat parkeren). Na het parkeren neem je de uitgang “Belvedere”. De parkeergarage is voorzien van parkeren voor minder validen, een lift en oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Via de randweg/vlijmenseweg en magistratenlaan kom je makkelijk in het Paleiskwartier uit. Volg de borden naar JBZ ziekenhuis vanaf de A2, A76, A59 en neem de afslag naar het JB ziekenhuis via de randweg.

Openbaar vervoer
De bioscoop ligt op 5 minuten loopafstand van het centraal station. Met de bus kun je ook in- en uitstappen bij de halte aan de onderwijsboulevard. Hier vind je buslijnen: 8-9-121-135-136-203-207-239- 300-301-600-621-628-639-643. Je kunt dus ook makkelijk vanaf de omliggende steden en dorpen met openbaar vervoer naar de bioscoop.

Fiets
Voor de bioscoop is er plaats voor bijna 400 fietsen. Wij vragen je vriendelijk om jouw fiets in de rekken te plaatsen zodat er genoeg loop- en fietsruimte is voor iedereen. Dank voor jouw medewerking. 

Rolstoeltoegankelijkheid
Kinepolis Den Bosch heeft mindervaliden plaatsen in elke zaal. Een lift en mindervaliden toilet zijn tevens aanwezig.