Informatie over Kinepolis Dordrecht

Kinepolis Dordrecht aan het Wantij is dé bioscoop voor de Drechtsteden. Met 6 moderne zalen kun je optimaal genieten van perfect beeld en geluid. Eén van de zalen is zelfs voorzien van het nieuwe geluidssysteem Dolby Atmos, wat de filmbeleving nog intenser maakt. Voor een hapje of drankje kun je terecht in ons Cafe+ met geweldig uitzicht over het water. Kinepolis Dordrecht is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en met de auto. Er is een parkeergarage naast de bioscoop. Vraag bij de kassa gerust naar gereduceerde parkeertarieven bij jouw filmkaartje. Ook voor jouw evenementen kun je bij ons terecht, neem daarvoor contact met ons op via bovenstaand telefoonnummer en/of het contactformulier.

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 34,00 | Familieticket
€ 46,00 | 5-sterrenticket*
€ 88,00 | 10-sterrenticket*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Openingstijden

De kassa opent een kwartier voor de eerste film en sluit een kwartier nadat de laatste film is begonnen. 

In de huidige omstandigheden kun je alleen online je tickets kopen.

Adres

Kinepolis Dordrecht
Lijnbaan 200
3311 RL Dordrecht
Nederland
Tel. 078 - 782 0000

Bereikbaarheid

Auto
Met de auto kun je ons bereiken via de Noordendijk. Je volgt de borden voor parkeergarage “Energiehuis” De parkeergarage staat naast de bioscoop. Parkeren in Garage Energiehuis: €3,- voor 4 uur. Afwaarderen aan onze kassa's.

Openbaar vervoer
Je kunt Kinepolis Dordrecht bereiken met buslijn 10, halte Energiehuis. Voor actuele bustijden kijk je op www.arriva.nl

Fiets
De parkeergarage heeft ook een zeer grote fietsenstalling.

Rolstoeltoegankelijkheid
Kinepolis Dordrecht heeft rolstoelplaatsen in elke zaal. Wil je deze boeken? Bel of mail dan met de bioscoop. Lift en minder validentoilet zijn aanwezig.