Informatie over Kinepolis Dordrecht

Kinepolis Dordrecht is gevestigd aan het Wantij en heeft 6 moderne zalen en 1.090 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Geniet tijdens je bezoek van een heerlijk hapje of drankje in ons Cafe+ of geniet van het mooi uitzicht op ons terras. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Combineer je filmuitje met een etentje bij een van onderstaande CineMenu-partners en profiteer van korting op je diner en filmkaartje. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan voordelig rondom de bioscoop en de bussen stoppen op loopafstand van de bioscoop.

Meer info: CineMenu 

Belevingen
Kinepolis Dordrecht is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving. Daarnaast is de bioscoop ook uitgerust met een Laser ULTRA zaal die is voorzien van een 4K-laserprojector en Dolby Atmos geluid voor de ultieme filmbeleving. Naast de reguliere stoelen zijn alle zalen ook voorzien van Cosy seats die extra ruimte en privacy bieden zodat je in je eigen bubbel van film kan genieten.

Meer info: Laser ULTRA Cosy Seats

Events
Kinepolis Dordrecht organiseert op regelmatige basis leuke events voor jong en oud. Denk hierbij aan een Ladies Night voor met vriendinnen, een Bier & Blockbusters voor vrienden, de CinePlus voor de iets oudere of het Kids Weekend voor de kleintjes.

Meer info: Ladies Night Bier & Blockbusters CinePlus Kids Weekend

Kinepolis Business
Naast het vertonen van films en het houden van events biedt Kinepolis Dordrecht ook diverse zakelijke mogelijkheden. Denk hierbij aan verhuren van zalen voor een lezing, personeelsvoorstelling of congres. Ook het promoten van je bedrijf middels schermreclame of het afnemen van filmvouchers voor uw werknemers en/of zakelijke relaties behoren tot de mogelijkheden. Van a-z zorgen wij ervoor dat je event, promotie of filmcadeau goed verzorgd wordt. 

Meer info

Werken bij Kinepolis

We zijn op regelmatige basis op zoek naar leuke en enthousiaste personen die ons team willen versterken en willen bijdragen aan het bieden van de ultieme filmbeleving voor onze bezoekers. Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan en vind je het geen probleem om in het weekend en/of in de avonden te werken? Bezoek dan onze vacature pagina en solliciteer direct! 

Vacatures

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 36,00 | Familieticket
€ 52,00 | 5-sterrenticket*
€ 99,00 | 10-sterrenticket*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Openingstijden

Reguliere openingstijden
Maandag 12.30-00.00
Dinsdag 12.30-00.00
Woensdag 12.30-00.00
Donderdag 12.30-00.00
Vrijdag 12.30-00.00
Zaterdag 10.30-00.00
Zondag 10.30-00.00

Tijdens de schoolvakanties zijn wij dagelijks vanaf 10.30 uur geopend.

Adres

Kinepolis Dordrecht
Lijnbaan 200
3311 RL Dordrecht
Nederland
Tel. 078 - 782 0000

Bereikbaarheid

Auto
Met de auto kun je ons bereiken via de Noordendijk. Je volgt de borden voor parkeergarage “Energiehuis” De parkeergarage staat naast de bioscoop. Parkeren in Garage Energiehuis: €3,- voor 4 uur. Afwaarderen aan onze kassa's.

Openbaar vervoer
Je kunt Kinepolis Dordrecht bereiken met buslijn 10, halte Energiehuis. Voor actuele bustijden kijk je op www.arriva.nl

Fiets
De parkeergarage heeft ook een zeer grote fietsenstalling.

Rolstoeltoegankelijkheid
Kinepolis Dordrecht heeft rolstoelplaatsen in elke zaal. Wil je deze boeken? Bel of mail dan met de bioscoop. Lift en minder validentoilet zijn aanwezig.