Informatie over Kinepolis Emmen

Kinepolis Emmen is een ware blikvanger als u Emmen via de Frieslandroute (N381) filevrij binnenrijdt. Vanaf de weg valt met name de schuin aflopende onderzijde van het gebouw op die bijna over de weg zweeft. Met meer dan voldoende parkeerplaatsen en op loopafstand van Emmen-centrum een uitstekende locatie. De moderne bioscoop met 7 zalen heeft plaats voor 1249 bezoekers in comfortabele bioscoopstoelen.

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 34,00 | Familieticket
€ 46,00 | 5-sterrenticket*
€ 88,00 | 10-sterrenticket*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Openingstijden

De kassa opent een kwartier voor de eerste film en sluit een kwartier nadat de laatste film is begonnen.

In de huidige omstandigheden kun je alleen online je tickets kopen.

Adres

Kinepolis Emmen
Westeind 70
7811 ME Emmen
Nederland
Tel. 0591-668250

Bereikbaarheid

Auto
De bioscoop is makkelijk te bereiken met de auto. Het adres van parkeergarage Wildlands-Centrum Noord is Westeind 70, postcode 7811 ME in Emmen. Parkeerkosten zijn € 1,80 per uur. Na 20:00 uur en op donderdag na 21:00 uur is parkeren gratis.

Openbaar vervoer
Kinepolis Emmen is per trein en bus bereikbaar. Vanaf station Emmen is de bioscoop op 10 minuten loopfastand. Met de bus is de bioscoop zeer makkelijk bereiken via halte 'Centrum Emmen' of 'Frieslandweg'. Vanaf hier loopt u in enkele minuten naar de bioscoop.

Fiets
De bioscoop is per fiets bereikbaar. De fietsenstalling staat tegenover de bioscoop.

Rolstoeltoegankelijkheid
Kinepolis Emmen is rolstoeltoegankelijk, elke zaal heeft 2 rolstoelplaatsen. Tevens is er een lift en een mindervalidentoilet aanwezig.