Informatie over Kinepolis Groningen

Kinepolis Groningen telt tien moderne bioscoopzalen en bedient door de uitstekende bereikbaarheid pal naast het NS station en met ruime parkeervoorzieningen een breed publiek uit zowel de stad als ook de provincie Groningen. Kinepolis Groningen biedt haar klanten maximale gastgerichtheid door vriendelijke, goed geïnformeerde en professioneel getrainde medewerkers, perfect beeld en geluid en optimaal comfort, waardoor het bioscoopbezoek tot een ware belevenis wordt gemaakt.

 

 

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 34,00 | Familieticket
€ 46,00 | 5-sterrenticket*
€ 88,00 | 10-sterrenticket*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Openingstijden

De kassa opent een kwartier voor de eerste film en sluit een kwartier nadat de laatste film is begonnen.

In de huidige omstandigheden kun je alleen online je tickets kopen.

Adres

Kinepolis Groningen
Boumaboulevard 53
9723 ZS Groningen
Nederland
Tel. 050-7504200

Bereikbaarheid

Auto
Met de auto neemt u, komende vanaf het Julianaplein, afslag Groningen zuid oost richting Hoogezand, daarna neemt u de afslag Euroborg / Europapark. U kunt parkeren in de parkeergarage (P1) of op P2 (tegenover de Jumbo). Houdt u rekening met extra reistijd op speeldata van FC Groningen. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar in de parkeergarage op wedstrijddagen.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer kunt u vanaf het centraal station van Groningen buslijn 2 of 12 (stadsbus) en lijn 148 (streekbus) richting het Europapark, halte Boumaboulevard nemen. Vanaf de halte is het ongeveer 1 minuut lopen naar de bioscoop. Treinstation Europapark is tevens op loopafstand. 

Rolstoeltoegankelijkheid
Kinepolis Groningen is geheel toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een lift aanwezig in de bioscoop. Vanuit de parkeergarage is er niet rechtstreeks roelstoeltoegankelijkheid naar de bioscoop. Wel kunt u via uitgang Noord de lift nemen en dan is het 100 meter naar de ingang van de bioscoop. Verder mag u met een auto voor de bioscoop mindervaliden laten uitstappen. Bij appartementencomplexen Stoker en Brander zijn een aantal mindervalide parkeerplaatsen waar men tevens kan parkeren.