Informatie over Kinepolis Groningen

Kinepolis Groningen is gevestigd in het Euroborg Stadion en heeft 10 moderne zalen en 1.758 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Combineer je filmuitje met een etentje bij een van onderstaande CineMenu-partners en profiteer van korting op je diner en filmkaartje. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan voordelig rondom de bioscoop en de trein en bussen stoppen op loopafstand van de bioscoop.  

Meer info: CineMenu

Belevingen 
Kinepolis Groningen is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving. Naast de reguliere stoelen zijn bijna alle zalen ook voorzien van Cosy seats die extra ruimte en privacy bieden zodat je in je eigen bubbel van film kan genieten. 

Meer info: Laser ULTRA Cosy Seats

Events 
Kinepolis Groningen organiseert op regelmatige basis leuke events voor jong en oud. Denk hierbij aan een Ladies Night voor met vriendinnen, een Bier & Blockbusters avond voor vrienden, de CinePlus voor de iets oudere of het Kids Weekend voor de kleintjes. 

Meer info: Ladies Night Bier & Blockbusters CinePlus Kids Weekend

Filmhuis Groningen
Het filmhuis programma komt met films die je uitdagen. Zij kiezen niet de makkelijke, bekende weg van de blockbuster, maar stellen moeilijke vragen aan de kijker.

Meer info: Filmhuis

Kinepolis Business 
Naast het vertonen van films en het houden van events biedt Kinepolis Almere ook diverse zakelijke mogelijkheden. Denk hierbij aan verhuren van zalen voor een lezing, personeelsvoorstelling of congres, het promoten van je bedrijf middels schermreclame of het afnemen van filmvouchers voor uw werknemers en/of zakelijke relaties. Van a-z zorgen wij ervoor dat je event, promotie of filmcadeau goed verzorgd wordt.   

Meer info

Werken bij Kinepolis

We zijn op regelmatige basis op zoek naar leuke en enthousiaste personen die ons team willen versterken en willen bijdragen aan het bieden van de ultieme filmbeleving voor onze bezoekers. Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan en vind je het geen probleem om in het weekend en/of in de avonden te werken? Bezoek dan onze vacature pagina en solliciteer direct! 

Vacatures

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 36,00 | Familieticket
€ 52,00 | 5-sterrenticket*
€ 99,00 | 10-sterrenticket*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Openingstijden

Reguliere openingstijden
Maandag 14.30-23.00
Dinsdag 14.30-23.00
Woensdag 12.30-23.00
Donderdag 12.30-00.30
Vrijdag 12.30-00.30
Zaterdag 10.30-00.30
Zondag 10.30-23.00

Openingstijden schoolvakanties
Maandag - zondag 10.30-00.00 

Adres

Kinepolis Groningen
Boumaboulevard 53
9723 ZS Groningen
Nederland
Tel. 050-7504200

Verkeersinformatie

Let op! In verband met werkzaamheden rondom de bioscoop kan het zijn dat de reistijd naar de bioscoop langer is dan normaal. Plan je reis daarom van tevoren en voorkom dat je iets van de film mist!

Bereikbaarheid

Auto
Met de auto neemt u, komende vanaf het Julianaplein, afslag Groningen zuid oost richting Hoogezand, daarna neemt u de afslag Euroborg / Europapark. U kunt parkeren in de parkeergarage (P1) of op P2 (tegenover de Jumbo). Houdt u rekening met extra reistijd op speeldata van FC Groningen. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar in de parkeergarage op wedstrijddagen.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer kunt u vanaf het centraal station van Groningen buslijn 2 of 12 (stadsbus) en lijn 148 (streekbus) richting het Europapark, halte Boumaboulevard nemen. Vanaf de halte is het ongeveer 1 minuut lopen naar de bioscoop. Treinstation Europapark is tevens op loopafstand. 

Rolstoeltoegankelijkheid
Kinepolis Groningen is geheel toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een lift aanwezig in de bioscoop. Vanuit de parkeergarage is er niet rechtstreeks roelstoeltoegankelijkheid naar de bioscoop. Wel kunt u via uitgang Noord de lift nemen en dan is het 100 meter naar de ingang van de bioscoop. Verder mag u met een auto voor de bioscoop mindervaliden laten uitstappen. Bij appartementencomplexen Stoker en Brander zijn een aantal mindervalide parkeerplaatsen waar men tevens kan parkeren.