Informatie over Kinepolis Haarlem

Kinepolis Haarlem is gevestigd in het centrum van Schalkwijk en heeft 6 moderne zalen en 937 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Combineer je filmuitje met een etentje bij een van onderstaande CineMenu-partners en profiteer van korting op je diner en filmkaartje. De bioscoop is met de fiets, het openbaarvervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan voordelig rondom de bioscoop en de trein- en bushalte zijn op loopafstand van de bioscoop. 

Meer info: CineMenu

Belevingen
Kinepolis Haarlem is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving. Daarnaast is de bioscoop ook uitgerust met een Laser ULTRA zaal die is voorzien van een 4K-laserprojector en Dolby Atmos geluid voor de ultieme filmbeleving. 

Meer info: Laser ULTRA Cosy Seats

Events
Kinepolis Haarlem organiseert op regelmatige basis leuke events voor jong en oud. Denk hierbij aan een Ladies Night voor met vriendinnen, een Bier, Burger & Blockbuster avond voor vrienden, de CinePlus voor de iets oudere of het Kids Weekend voor de kleintjes.

Kinepolis Business
Naast het vertonen van films en het houden van events biedt Kinepolis Haarlem ook diverse zakelijke mogelijkheden. Denk hierbij aan verhuren van zalen voor een lezing, personeelsvoorstelling of congres. Ook het promoten van je bedrijf middels schermreclame of het afnemen van filmvouchers voor uw werknemers en/of zakelijke relaties behoren tot de mogelijkheden. Van a-z zorgen wij ervoor dat je event, promotie of filmcadeau goed verzorgd wordt. 

Meer info

Werken bij Kinepolis

We zijn op regelmatige basis op zoek naar leuke en enthousiaste personen die ons team willen versterken en willen bijdragen aan het bieden van de ultieme filmbeleving voor onze bezoekers. Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan en vind je het geen probleem om in het weekend en/of in de avonden te werken? Bezoek dan onze vacature pagina en solliciteer direct! 

Vacatures

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 34,00 | Familieticket
€ 46,00 | 5-sterrenticket*
€ 88,00 | 10-sterrenticket*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Haarlem- en/of ZandvoortPas

Ben je in het bezit van een Haarlem of ZandvoortPas? Dan krijg je € 2,- korting op een ticket! Extra voordelig naar de beste films, dat wil toch iedereen? Aan deze korting zijn de volgende voorwaarden verbonden:

- Alleen geldig op vertoon van een geldige Haarlem- of ZandvoortPas.

- Alleen geldig voor reguliere filmvoorstellingen. Andere acties, events en eenmalige voorstellingen zijn uitgesloten.

- Alleen geldig van maandag tot en met vrijdagmiddag, met uitzondering van de schoolvakanties in regio Noord- en Midden-Nederland.

- Exclusief eventuele toeslagen.

- Tickets kunnen met de Haarlem- of ZandvoortPas alleen in de bioscoop aangeschaft worden; niet online.

Openingstijden

De kassa opent een kwartier voor de eerste film en sluit een kwartier nadat de laatste film is begonnen. 

In de huidige omstandigheden kun je alleen online je tickets kopen.

Adres

Kinepolis Haarlem
Californiëplein 1
2037 AL Haarlem
Nederland
Tel. 023 205 2330

Bereikbaarheid

Kinepolis Haarlem is makkelijk bereikbaar, rondom de bioscoop zijn er verschillende parkeerterreinen waar je (betaald) kunt parkeren. Let op! De overdekte parkeergarage sluit om 22:00 uur, met uitzondering van zondag, dan sluit de garage om 20:00 uur. Meer info over parkeren vind je hier.