Informatie over Kinepolis Zoetermeer

Kinepolis Zoetermeer is gevestigd in het centrum van Zoetermeer en heeft 8 moderne zalen en 874 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Combineer je filmuitje met een etentje bij een van onderstaande CineMenu-partners en profiteer van korting op je diner en filmkaartje. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan voordelig rondom de bioscoop en de trein- en bushalte zijn op loopafstand van de bioscoop.

Meer info: CineMenu

Belevingen
Kinepolis Zoetermeer is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving.

Events
Kinepolis Zoetermeer organiseert op regelmatige basis leuke events voor jong en oud. Denk hierbij aan een Ladies Night voor met vriendinnen, een Bier, Burger & Blockbuster avond voor vrienden, de CinePlus voor de iets oudere of het Kids Weekend voor de kleintjes.

Meer info: Ladies Night Bier, Burger & Blockbuster CinePlus Kids Weekend

Kinepolis Business
Naast het vertonen van films en het houden van events biedt Kinepolis Zoetermeer ook diverse zakelijke mogelijkheden. Denk hierbij aan verhuren van zalen voor een lezing, personeelsvoorstelling of congres. Ook het promoten van je bedrijf middels schermreclame of het afnemen van filmvouchers voor uw werknemers en/of zakelijke relaties behoren tot de mogelijkheden. Van a-z zorgen wij ervoor dat je event, promotie of filmcadeau goed verzorgd wordt. 

Meer info

Werken bij Kinepolis

We zijn op regelmatige basis op zoek naar leuke en enthousiaste personen die ons team willen versterken en willen bijdragen aan het bieden van de ultieme filmbeleving voor onze bezoekers. Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan en vind je het geen probleem om in het weekend en/of in de avonden te werken? Bezoek dan onze vacature pagina en solliciteer direct! 

Vacatures

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 34,00 | Familieticket
€ 46,00 | 5-sterrenticket*
€ 88,00 | 10-sterrenticket*
€ 21,00 | KineCard (abonnementsgeld p/m)*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Openingstijden

In verband met de nieuwe coronamaatregelen hanteert Kinepolis Zoetermeer tijdelijk aangepaste openingstijden.

Kinepolis Zoetermeer is vanaf 28 november geopend op woensdag tussen 12:00 en 17:00 en op zaterdag en zondag tussen 09:00 en 17:00.

De komende drie weken is de bioscoop op de overige dagen gesloten.

Adres

Kinepolis Zoetermeer
Oostwaarts 70
2711 BB Zoetermeer
Nederland
Tel. 079-3300366

Bereikbaarheid

Auto
De bioscoop ligt in het centrum en is goed bereikbaar met de auto. Parkeren kan de eerste 2 uur gratis in de parkeergarage aan de Duitslandlaan (P9). Na sluitingstijd van de winkels zijn de buiten parkeerplaatsen gratis parkeren (ma-do en za-zo vanaf 18.00 uur en vr vanaf 21.00 uur).

Openbaar vervoer
U kunt ons met de bus zeer makkelijk bereiken via halte Oostwaarts (buslijn 71 en 72), Zwaardslootseweg (buslijn 70), Woonhart (buslijn 400) en Stadhuis (Randstadsrail). Voor actuele tijden van het openbaar vervoer kijkt u op 9292.nl

Fiets
Bij de bushalte Oostwaarts en aan de Duitslandlaan achter de bioscoop zijn fietsenstallingen.

Rolstoeltoegankelijkheid
Kinepolis Zoetermeer is beperkt rolstoeltoegankelijk. Bij de entree vind je de lift. Mindervalidetoiletten vind je op de 2e en 4e verdieping. Neem contact op met de bioscoop voor meer informatie.