Informatie over Kinepolis Zoetermeer

Kinepolis Zoetermeer in het bruisende Stadshart van Zoetermeer opende in 1998 haar deuren  voor bezoekers. De kleurrijke bioscoop met een unieke uitstraling biedt plaats aan 874 bezoekers verdeeld over 8 bioscoopzalen.

Tarieven: 

Ticketprijzen

Onze ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt. Er zijn bijvoorbeeld prijsverschillen tussen doordeweeks en in het weekend.

Ga je naar 3D, Laser ULTRA, MX4D, ScreenX of kies je voor de Cosy Seats, dan rekenen we hiervoor een toeslag. Via de filmagenda kun je de voorstelling die je graag wilt bezoeken selecteren om de bijbehorende ticketprijs te bekijken.

Speciale tickets

€ 34,00 | Familieticket
€ 46,00 | 5-sterrenticket*
€ 88,00 | 10-sterrenticket*
€ 21,00 | KineCard (abonnementsgeld p/m)*

*Deze tickets zijn niet online verkrijgbaar

Openingstijden

De kassa opent een kwartier voor de eerste film en sluit een kwartier nadat de laatste film is begonnen.

In de huidige omstandigheden kun je alleen online je tickets kopen

Adres

Kinepolis Zoetermeer
Oostwaarts 70
2711 BB Zoetermeer
Nederland
Tel. 079-3300366

Bereikbaarheid

Auto
De bioscoop ligt in het centrum en is goed bereikbaar met de auto. Parkeren kan de eerste 2 uur gratis in de parkeergarage aan de Duitslandlaan (P9). Na sluitingstijd van de winkels zijn de buiten parkeerplaatsen gratis parkeren (ma-do en za-zo vanaf 18.00 uur en vr vanaf 21.00 uur).

Openbaar vervoer
U kunt ons met de bus zeer makkelijk bereiken via halte Oostwaarts (buslijn 71 en 72), Zwaardslootseweg (buslijn 70), Woonhart (buslijn 400) en Stadhuis (Randstadsrail). Voor actuele tijden van het openbaar vervoer kijkt u op 9292.nl

Fiets
Bij de bushalte Oostwaarts en aan de Duitslandlaan achter de bioscoop zijn fietsenstallingen.

Rolstoeltoegankelijkheid
Kinepolis Zoetermeer is beperkt rolstoeltoegankelijk. Bij de entree vind je de lift. Mindervalidetoiletten vind je op de 2e en 4e verdieping. Neem contact op met de bioscoop voor meer informatie.