Kinepolis Leidschendam, de meest flitsende bioscoop van Nederland

Onze meest flitsende bioscoop in Nederland is aantocht, vanaf medio april kijk je de beste films in onze mooiste zalen in Kinepolis Leidschendam. Deze bioscoop heeft maar liefst 11 zalen en ruim 1650 stoelen, dus je zit bij ons goed om je dag of avond uit compleet te maken! Een dag vol beleving waar genieten voorop staat. Ontdek hieronder wat onze nieuwste bioscoop allemaal te bieden heeft.

Blijf op de hoogte

Volg ons op:
Facebook Instagram

The Mall of the Netherlands
De allesomvattende winkelervaring
 onder één dak die je nog niet eerder hebt meegemaakt. Bij een bezoek aan de Mall stap je in de wereld van retail, leisure, food en entertainment. Een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, verbinden, winkelen en gedenkwaardige ervaringen kunnen delen. Dé plek waar onze bioscoop in is gevestigd. 

Kijk voor meer informatie over de Mall en alle voorzieningen op www.mallofthenetherlands.com.

Ervaar onze ultieme filmbeleving

Full-laser en Laser ULTRA
Onze Laser ULTRA zalen zijn allemaal uitgerust met de beste laserprojectoren van Barco, in combinatie met Dolby Atmos-geluid, zodat bezoekers helemaal worden ondergedompeld in de filmervaring. 4K-laserprojectie zorgt voor een overvloed aan licht en een ruimer en natuurlijker kleurbereik. Het contrast tussen licht en donker is beter, met heldere wittinten en donkerdere zwartwaarden.

Meer info

MX4D
Een MX4D zaal is uitgerust met bewegende stoelen die synchroon meebewegen met de film. Daarnaast zorgen speciale omgevingseffecten ervoor dat je ook voelt wat er in de film gebeurt. Bij een storm scene voel je je stoel bewegen, de wind blazen en de regen vallen. Bij een achtervolging scene voel je je stoel van links naar rechts bewegen en zal je de geur van verbrand rubber kunnen ruiken. 
Vanwege de corona-impact heeft de toevoer van materialen vanuit Amerika vertraging opgelopen en zal de MX4D zaal in Leidschendam medio juli haar deuren openen.

Meer info 

Cosy Seats en Cosy Seats Plus
De beste films kijk je samen in onze Cosy Seats. Deze extra brede stoelen bieden meer luxe en comfort, daarmee zit je lekker in je eigen bubbel. Een extra upgrade? Kinepolis Leidschendam is onze eerste bioscoop die naast Cosy Seats ook Cosy Seats Plus aanbiedt. Bij deze heerlijke stoelen is er ook een bijhorende Cosy Poef aanwezig. Laat je benen tijdens de film uitrusten en geniet op de meest comfortabele manier van onze films.

Meer info

Goede bereikbaarheid en gratis parkeren
Kinepolis Leidschendam bevindt zich in de Mall of the Netherlands. Gelegen naast de A4 en is daardoor goed bereikbaar met de auto. Er bevindt zich een gratis parkeerterrein voor de bioscoop en er is een beveiligde fietsenstalling. Ook kun je parkeren in de parkeergarage (P2) van The Mall, vanuit de parkeergarage pak je direct de lift naar de verdieping van Kinepolis. Met het openbaar vervoer is de bioscoop ook heel goed te bereiken. Er zijn directe verbindingen met Den HaagDelft en Leidschendam. Trams 2, 6 en 19 stoppen op halte Weigelia, voor de ingang van de Mall of the Netherlands.  

 

Business to business
Zoek je een bioscoopzaal met technologische mogelijkheden voor je bedrijfsevent? Of ben je op zoek naar een manier om jouw merk in de kijker te zetten? Kinepolis Leidschendam biedt talloze mogelijkheden. Samen met een van onze B2B managers vinden we ongetwijfeld een oplossing die past voor jouw bedrijf. 

Meer info

Mis niets van Kinepolis Leidschendam!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief. Wij houden je dan op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van de bouw, ontvang je van ons bericht wanneer de ticketverkoop start én laten we het je weten als er een leuke winactie is. Dit wil je niet missen!

Aanmelden nieuwsbrief

Profiteer van voordelen
Met een My Kinepolis account profiteer je van vele voordelen. Zo heb je altijd een gepersonaliseerd filmaanbod, blijf je altijd op de hoogte via de nieuwsbrief en heb je altijd een overzicht (en geschiedenis) van je tickets bij de hand. Extra leuk is natuurlijk ook het gratis verjaardagsticket die iedereen met een My Kinepolis account krijgt!

Meer info  Account aanmaken

Kinepolis App
Met de Kinepolis app heb je altijd en overal het actuele overzicht bij de hand van de films in de Kinepolis bioscopen. Blader door filmposters, bekijk trailers en aanvangstijden. Login met je My Kinepolis en geniet ook in de app van alle voordelen die My Kinepolis heeft te bieden. 

Download IOS Download Android