Winactie Black Panther: Wakanda Forever

Win een verblijf in Disneyland® Paris!

Exclusief bij Kinepolis maak je bij het online aankopen van een ticket voor Marvel Studios’ Black Panther: Wakanda Forever kans op een 3-daags verblijf in Disneyland Paris voor 4 personen inclusief 2 overnachtingen in Disney Hotel New York – The Art of Marvel. Doe mee en ontdek het nieuwe themaland Marvel Avengers Campus!*
*Voorwaarden van toepassing

Volg de onderstaande stappen om kans te maken op deze vette prijs! 

1. Koop tickets voor Black Panther: Wakanda Forever

Bezoek een voorstelling van Black Panther: Wakanda Forever die plaatsvindt tussen 9 en 30 november 2022 om kans te maken op deze prijs.

of koop tickets voor de Black Panther marathon 

Op zaterdag 12 november vertonen we een marathon met Black Panther en Black Panther: Wakanda Forever. 

2. Verzilver jouw ticket(s)

Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris

Blijft alert, want in de gloednieuwe Avengers Campus zijn Superhelden meerdere keren per uur te zien
Maak je klaar voor Marvel Avengers Campus, een nieuw themaland in het Walt Disney Studios® Park. Werk als rekruut samen met de Avengers zoals Black Panther en Captain Marvel en beleef de machtigste MARVEL missies in twee nieuwe attracties!

Meer info

Black Panther: Wakanda Forever

In Marvel Studios’ Black Panther: Wakanda Forever, strijden koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje (waaronder Florence Kasumba) na de dood van Koning T’Challa om hun koninkrijk te beschermen tegen bemoeizuchtige wereldmachten. Terwijl de Wakandans proberen hun nieuwe hoofdstuk te omarmen, zijn de strijders genoodzaakt zich te herenigen met War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en samen een nieuwe koers voor het koninkrijk Wakanda te bepalen. In de film wordt Namor geïntroduceerd, Koning van een onderzeese natie. Hij wordt gespeeld door Tenoch Huerta. Ook Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena en Alex Livanalli schitteren in de film.

Ga voor de ultieme filmbeleving en bekijk Black Panther: Wakanda Forever in Laser ULTRA, ScreenX of MX4D!

Laser ULTRA

Laser ULTRA is een unieke combinatie van 4K-laserprojectie en spectaculair Dolby Atmos-geluid. Samen met een gigantisch scherm zorgt dit voor de ultieme filmbeleving!

Meer info

MX4D

MX4D brengt film kijken naar een heel ander niveau! De bewegende stoelen met ingebouwde effecten zoals wind, water en geur zorgen ervoor dat je zintuigen maximaal geprikkeld worden en je het gevoel hebt midden in de actie te zitten!

Meer info

ScreenX

Met ScreenX beleef je film nóg intenser doordat scenes van de film uitgebreid worden naar de linker- en rechterwanden van de zaal waardoor je een 270 graden kijkervaring krijgt en je het gevoel hebt onderdeel te zijn van de film.

Meer info