Winactie: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Return to the magic

Woensdag 6 april is het eindelijk zover en draait Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore bij Kinepolis! Ga mee met Newt en zijn team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker op een gevaarlijke missie om de duistere tovenaar Gellert Grindelwald te stoppen de macht over de tovenaarswereld over te nemen.

Ben jij klaar om terug te keren naar de Wizarding World? Koop dan nu je tickets en maak exclusief bij Kinepolis kans op een reis naar de Warner Bros. Studios in Londen*!

*Voorwaarden van toepassing 

Wat moet je doen om deze reis te winnen? 

1. Koop tickets voor de marathon of voor een reguliere voorstelling van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. 
2. Verzilver na je filmbezoek je ticketnummer op deze pagina.

 

Marathon: Fantastic Beasts

Wil jij je helemaal onderdompelen in de wereld van Fantastic Beasts? Kom dan op 5 of 9 april naar de speciale marathon en zie Fantastic Beasts and Where to Find Them, The Crimes of Grindelwald én The Secrets of Dumbledore achter elkaar. 

Meer info

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Ga voor de ultieme filmbeleving en kijk Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore in Laser ULTRA, ScreenX of MX4D! 

Laser ULTRA MX4D ScreenX

Win een reis naar de Warner Bros. Studios in Londen

Exclusief bij Kinepolis maak je kans op een reis naar Londen. Je krijgt twee vliegtickets, twee hotelovernachtingen in Londen (incl. ontbijt), transfer van en naar het vliegveld krijg én een onvergetelijke privé tour door de Warner Bros. Studio waar bijna alle Harry Potter films zijn opgenomen. Neem een kijkje de sets en bewonder alle kostuums en props die zijn gebruikt. Stap binnen in ‘The Great Hall’, spring op de ‘Knight Bus’ of loop langs de ramen van de winkels op ‘Diagon Alley’. Kortom: een prijs die je moet winnen! 

Verzilver hier je ticketnummer

De dag na je filmbezoek kan je hier je ticketnummer verzilveren. 

Jouw code
Je kunt op twee manieren deelnemen: middels de code op je losse ticket(s) of middels de code uit je ticketbevestiging. Indien je online voor meerdere mensen tickets hebt besteld, kun je de code uit je ticketbevestiging meermaals invullen.
of


  /     /  

Waar vind ik de code op mijn ticketbevestiging?

Klik hier voor een voorbeeld.

Waar vind ik de code op mijn losse ticket(s)?

Klik hier voor een voorbeeld.