Hoe kom ik aan een voordelig parkeerticket bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht?

Het parkeren bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht is niet gratis. Wij komen jullie graag tegemoet door een het parkeerticket tegen een voordelig tarief aan te bieden op vertoon van je bioscoopticket. Hiermee kun je 4 uur lang parkeren voor slechts € 9,- op de parkeerplaatsen P4 en P6 van de Jaarbeurs. Het is ongeveer 10-15 minuten lopen naar de bioscoop. Wil je voor of na de film nog even de stad in? Geen probleem. Buiten de 4 uur betaal je automatisch het reguliere tarief. 

Wil je op een steenworpafstand je auto parkeren? Dan kan dat in de parkeergarage Croeselaan. Dit parkeerticket kun je bij onze kassa afhalen op vertoon van je bioscoopticket voor het bedrag van € 11  voor een duur van 4 uur parkeren. Let op: deze aanbieding is alleen geldig tussen 18:00 en 01:00 uur.

Hoe werkt het?
Maak eerste vooraf een keuze waar je de auto wilt parkeren (de parkeerplaatsen op het Jaarbeursterrein (P2/P4/P6) of de gemeentelijke garage onder de Croeselaan).

Kies je voor het Jaarbeursterrein:

  1. voeg tijdens het online bestelproces van je ticket het parkeerticket toe op de pagina “extra”.
  2. Je kunt je auto parkeren op de parkeerplaatsen van de Jaarbeurs op P2, P4 of P6.
  3. Wanneer je bij de parkeerplaats aankomt druk je op de groene knop voor een inrijkaart.
  4. Laat deze inrijkaart op het vertoon van je e-ticket aan de kassa van Kinepolis Jaarbeurs Utrecht valideren voor aanvang van de film.
  5. Je kunt de parkeerplaats verlaten zonder langs de betaalautomaat te gaan als je binnen 4 uur na aankomst weer het terrein verlaat.

Kies je voor de garage onder de Croeselaan: (in en uitrijden dient te geschieden tussen 18.00 en 01.00 uur voor de kortingskaart

  1. Het is helaas niet mogelijk online een parkeerkaart voor deze garage te kopen te regelen, maar:
  2. Je kunt je auto parkeren op de parkeerplaatsen in de parkeergarage.
  3. Wanneer je bij de parkeerplaats aankomt druk je op de groene knop voor een inrijkaart.
  4. Toon deze inrijkaart op het vertoon van je e-ticket aan de kassa van Kinepolis Jaarbeurs Utrecht voor aanvang van de film en koop ter plekke voor € 10,50 een vervangende uitrijdkaart
  5. Je kunt met deze uitrijdkaart de parkeergarage verlaten zonder langs de betaalautomaat te gaan als je deze binnen 4 uur na aankomst weer verlaat, maar wel tot uitelijke 01:00uur.