Waarom moet ik een toeslag betalen voor 3D, Atmos, Laser ULTRA, Cosy Seats, lange film?

Voor 3D-films berekenen we, bovenop de normale ticketprijs, een toeslag.

We hanteren deze toeslag, omdat het vertonen van deze films vanwege de innovatieve 3D-technologie extra kosten met zich meebrengt.

Ook houders van een 10-sterrenticket, 5-sterrenticket, voucher of vrijkaart betalen voor een 3D-film een toeslag.

Met Laser ULTRA investeert Kinepolis in de combinatie van twee revolutionaire technologieën: Barco's laserprojector met een uitzonderlijke lichtsterkte en het immersieve geluidssysteem van Dolby Atmos voor multidimensionale klank.

Dankzij de combinatie van deze twee technologieën lijkt alles nog echter en worden bezoekers ondergedompeld in een ongeëvenaarde filmbeleving. De technologie om deze beleving mogelijk te maken heeft een prijs en daarom wordt een stukje van die investering doorgerekend aan de bezoeker.

Wanneer een zaal niet beschikt over de projectiemogelijkheden van Laser ULTRA, maar wel over een Dolby Atmos-geluidssysteem, dan kunnen daar Atmos-vertoningen plaatsvinden. Ook deze technologie brengt extra kosten met zich mee en voor deze vertoningen wordt dus een toeslag gerekend.

Cosy Seats nemen meer ruimte in in de zaal en vergen meer onderhoud dan de gewone stoelen, vandaar dat daar een toeslag voor geldt.

Ten slotte hanteren we een toeslag voor lange films; dit zijn films van 135 minuten of langer. Lange films hebben een impact op de programmering en personeelsplanning. Voor langer filmplezier betaalt u daarom deze toeslag.