Ik heb nog geen My Kinepolis account, maar wil er wel eentje. Hoe doe ik dat?

Faq main >> My Kinepolis >> Current page

Een My Kinepolis account heeft veel voordelen. Maar hoe maak ik er een aan?

  1. Surf naar kinepolis.nl en klik rechts bovenaan op 'Account aanmaken of inloggen'.
  2. Vul vervolgens je e-mailadres in of log in met je Facebook account. Krijg je nu de melding dat je e-mailadres al geregistreerd is op kinepolis.nl, dan heb je al een account. Klik op 'wachtwoord vergeten' en vul nogmaals je e-mailadres in. Je ontvangt nu een e-mail in je inbox met een link om je wachtwoord aan te passen. Klik op de link en ga verder naar stap 5. Krijg je geen melding, dan ga je automatisch terug naar de homepage en wordt er meteen een e-mail verzonden naar het opgegeven e-mailadres.
  3. Kijk in je inbox en klik op de activatielink in de e-mail om je account te activeren.
  4. Je komt op een pagina waar je op 'inloggen' kan klikken om je wachtwoord in te vullen.
  5. Kies op de volgende pagina je wachtwoord en de Kinepolis bioscoop van jouw keuze en klik op 'opslaan'. Gefeliciteerd: je bent nu lid van "My Kinepolis"! Maar om van alle voordelen te kunnen genieten, moet je je account nog aanvullen.
  6. Je komt automatisch terecht op de intropagina van jouw My Kinepolis account. Klik op ‘Ga verder naar je profiel’ om je filmvoorkeuren in te vullen. Let erop dat je bij de filmgenres en filmlanden van jouw voorkeur je favorieten bovenaan zet. Bovenaan zie je voor hoeveel procent je account is ingevuld. Hoe uitgebreider je profiel is ingevuld, hoe beter wij jou kunnen informeren op basis van jouw persoonlijke filmvoorkeuren. Vergeet ook niet om aan te geven dat je de My Kinepolis nieuwsbrief wilt ontvangen zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwe films en events bij Kinepolis!
  7. Klik op 'Bewaren en verder' om je inschrijving af te ronden. Op basis van de informatie die jij hebt ingevuld in je profiel, krijg je vanaf nu filminformatie op maat.

Schrijf je nu in en ontdek alle voordelen van My Kinepolis.