Hoe kan ik ervoor zorgen om geen e-mails van Kinepolis meer te ontvangen? Wat is het onderscheid met mijn recht op vergetelheid (recht om al jouw gegevens te verwijderen)?

Indien je geen e-mails van Kinepolis meer wenst te ontvangen, dan raden we je aan dit aan te duiden vanuit je profielpagina in jouw My Kinepolis account. Indien je geen My Kinepolis account hebt, dan moet je eerst je gegevens opvragen via https://kinepolis.nl/mijn-rechten-uitoefenen waarna je aanduidt om één, meerdere of alle e-mails stop te zetten.  Deze keuze wordt bewaard zolang je gegevens in onze database zitten.

De keuze om geen e-mails meer te ontvangen wordt daarentegen niet bewaard indien je ervoor kiest om alle gegevens die wij over jou hebben te verwijderen. Op die manier kunnen wij jouw voorkeuren immers niet meer onthouden. Dit betekent dat wanneer je na de uitoefening van je recht op vergetelheid terug een bioscoopticket aankoopt bij Kinepolis, wij je terug reclame kunnen sturen voor gelijkaardige producten en diensten van Kinepolis. Wees daarom zeker dat je de juiste keuze maakt als je zou beslissen om je recht op vergetelheid uit te oefenen. Vaak is het uitschrijven van e-mails voldoende en efficiënter om aan je behoeften te voldoen. 

Top FAQ lijst