Anne+

Filmposter van Anne+

VOORPREMIÈRE ANNE+

Datum: 11 oktober 2021
Locatie: Diverse Kinepolis bioscopen

Op maandag 11 oktober is het Coming Out Day en staan we stil bij het feit dat iedereen in Nederland zichzelf mag zijn. In het kader van deze dag vinden er bij Kinepolis voorpremières plaats van de film Anne+!

Tickets voor reguliere voorstellingen van Anne+ (vanaf 14 oktober) zijn op dit moment nog niet beschikbaar. Maandagavond 11 oktober kun je deze via deze pagina bestellen.

Na het succes van de serie Anne+ is Anne terug in haar eigen film. Net voordat Anne gaat emigreren naar haar grote liefde Sara in Montréal, keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend voor haar eerste boek af. Wat heeft Anne nou eigenlijk te vertellen? En hééft ze überhaupt wel iets te vertellen? Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen het hoofdpersonage uit haar boek lijkt te zijn afgedwaald. Dan ontmoet ze de non-binaire Lou die anders in het leven staat. Langzaam vindt Anne al struikelend richting in haar leven. Ze herschrijft haar boek en realiseert zich dat ze keuzes moet maken.

Filmlengte: 

94 minutes

Releasedatum: 

14/10/2021

Bezoekersscore: 

7.8 /10

Acteurs: 

Te zien in

  • 2D: Jaarbeurs Utrecht

Favorites & Seen

Share with your movie friends