De Club van Sinterklaas & het Vergeten Pietje

Filmposter van De Club van Sinterklaas & het Vergeten Pietje

In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een klein ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen.

De Club Van Sinterklaas en het Vergeten Pietje is alweer de tiende bioscoopfilm van de fameuze club. Dat maakte de bekend vloggersfamilie De Bellinga’s vandaag bekend op hun YouTube-kanaal. Ook in dit nieuwe avontuur spelen kinderen Luan (8) en Lucilla (6) Bellinga een rol naast de bekende gezichten Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Superpiet, Sportpiet en natuurlijk Sinterklaas. Ook Frans Duijts maakt in deze film zijn acteerdebuut als Franse bakker. Luan Bellinga neemt samen met Coole Piet en Danspiet de titelsong voor zijn rekening.

De vorige negen De Club van Sinterklaas-films werden bekroond met een Gouden Film. Net als haar voorgangers zit de muzikale Sinterklaasfilm ook dit jaar boordevol nieuwe, vrolijke liedjes van de enige echte De Club Van Sinterklaas.

Filmlengte: 

69 minutes

Releasedatum: 

13/10/2021

Bezoekersscore: 

5.6 /10

Acteurs: 

Regisseur: 

Martijn Koevoets

Te zien in

  • 2D: Almere, Leidschendam, Den Bosch, Jaarbeurs Utrecht, Breda, Zoetermeer, Oss, Enschede, Spijkenisse, Hoofddorp, Den Helder, Groningen, Haarlem, Schagen, Dordrecht, Emmen, Huizen

Favorites & Seen

Share with your movie friends