Discovery Day 2020 (Familie)

Filmposter van Discovery Day 2020 (Familie)

Discovery Day Familie
Duur: 45 minuten

Maak gratis kennis met de nieuwste films tijdens Discovery Day!

Wist je dat er jaarlijks meer dan 450 filmtitels te zien zijn in de bioscoop? Kinepolis wil je kennis laten maken met de nieuwste films. Laat je daarom inspireren tijdens Discovery Day, waar je door middel van een trailermarathon en exclusieve beelden van de nieuwste films in het beste beeld en geluid ontdekt!

Waarom Discovery Day?
Het aantal films dat geprogrammeerd wordt in bioscopen is de laatste jaren spectaculair toegenomen. Kinepolis heeft speciaal een programma ontwikkeld voor zowel de volwassenen als de jongere bezoekers. Laat Kinepolis jou tijdens Discovery Day op een unieke manier kennismaken en inspireren met het filmaanbod van de komende paar maanden. Want waar kun je trailers nu beter bekijken dan in de heerlijk ruime stoelen van jouw Kinepolis-bioscoop?

Welke film zet jij op nummer 1?
Discovery Day is voor Kinepolis een leuke en unieke mogelijkheid om in één van onze bioscopen het diverse filmaanbod te ontdekken én te beoordelen. Wij zijn benieuwd; welke nieuwe film zet jij nu zelf op nummer één?

Speciale actie voor onze Discovery Day bezoekers
We begrijpen dat je na alle trailers, featurettes en making of-beelden niet kan wachten om deze films bij Kinepolis te komen kijken. Daarom bieden we je graag een 3-sterrenticket aan voor maar € 25,50! Met het 3-sterrenticket kun je van 21 maart t/m 22 mei naar drie films bij Kinepolis. (Actievoorwaarden van toepassing)

Bestel je gratis ticket(s)
Discovery Day vindt plaats op zaterdag 21 maart 2020 in de Kinepolis-bioscopen. Scoor tijdig je gratis tickets! Tijdens het event is in de shop een speciale Discovery Combo verkrijgbaar, bestaande uit een frisdrank naar keuze, medium popcorn en M&M topping voor slechts €5.

Gratis tote bag
Na afloop gaat iedere bezoeker naar huis met een leuke tote bag gevuld met filmnieuws en coole kortingen

Filmlengte: 

2 minutes

Releasedatum: 

21/03/2020

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore

Favorites & Seen

Share with your movie friends