Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Filmposter van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Woensdag 6 april is het eindelijk zover en draait Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore bij Kinepolis! Ga mee met Newt en zijn team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker op een gevaarlijke missie om de duistere tovenaar Gellert Grindelwald te stoppen de macht over de tovenaarswereld over te nemen.

Ben jij klaar om terug te keren naar de Wizarding World? Koop dan nu je tickets en maak exclusief bij Kinepolis kans op een reis naar de Warner Bros. Studios in Londen*!

Meer info

Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezo├Âloog Newt Scamander (Eddie Redmayne). Die gaat samen met een team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker een gevaarlijke missie aan waarbij ze oude en nieuwe fabeldieren tegenkomen en tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan. Maar hoelang kan Perkamentus zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat?

Genre: 

Fantasy, Avontuur

Filmlengte: 

143 minutes

Land: 

USA
United Kingdom

Releasedatum: 

06/04/2022

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

6.6 /10

Acteurs: 

Regisseur: 

David Yates

Te zien in

  • 2D: Jaarbeurs Utrecht, Breda, Groningen, Enschede, Leidschendam

Favorites & Seen

Share with your movie friends