Foodies

Filmposter van Foodies

Foodies Event: In de ochtend van woensdag 11 mei zal er bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht een speciaal event plaatsvinden rondom de film! Zo krijg je voor de normale ticketprijs een ontbijtje van Yoghurt Barn, geeft Rumag een welkomstwoord en wordt er na de voorstelling een Q&A gehouden met Holly Brood, Sinan Eroglu en sterrenchef Joris Bijdendijk. Dat wil je niet missen!

Let op: Tijdens deze voorstelling worden er foto- en video opnames gemaakt door Rumag, welke gebruikt worden voor marketing doeleinden.

Foodies is een verfrissende en sprankelende romantische komedie. Wat heb je over voor je droombaan, de zoektocht naar ware liefde en heb je de moed om jezelf te durven zijn? Sam (32), is een populaire foodblogger die al van kinds af aan haar eigen kookboek wil schrijven. Als zij per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de jonge gepassioneerde chef en ook degene waar zij verliefd op is geworden, werkt ze zichzelf steeds verder in de problemen. Niet alleen haar carrière en levenslange droom komen hiermee op het spel te staan, maar ook haar kans op een relatie waarin ze écht zichzelf kan zijn.

Filmlengte: 

91 minutes

Releasedatum: 

12/05/2022

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore

Acteurs: 

Regisseur: 

Mannin de Wildt

Te zien in

  • 2D: Dordrecht, Spijkenisse, Huizen, Leidschendam, Jaarbeurs Utrecht, Hoofddorp, Breda, Almere, Den Bosch, Enschede, Schagen, Emmen, Zoetermeer, Groningen

Favorites & Seen

Share with your movie friends