Kids Weekend: Superjuffie

Filmposter van Kids Weekend: Superjuffie

Datum: zaterdag 6 en zondag 7 oktober.
Tijd: event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden.
Einde event: 17.00 uur.

We verheugen ons er nu al op: het volgende Kids Weekend staat in het teken van de film Superjuffie! Op 6 en 7 oktober staat deze avontuurlijke familiefilm een heel weekend lang in de spotlight bij Kinepolis. Een gedeelte van de bioscoop is speciaal ingericht voor de jonge bezoekers; hier kan rond de film volop gespeeld, geknutseld en gekleurd worden. Daarnaast krijgt ieder kind een bekertje welkomstlimonade en een kleine verrassing (op=op). Een leuk uitje voor het hele gezin!

Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn! Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor zodat zij dieren kan blijven redden. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen.
In de avonturen van Superjuffie is het grootste avontuur om op te komen voor jezelf en te leren dat jij er mag zijn.

Superjuffie - van de makers van Mees Kees en Dummie de Mummie - gaat over juf Josje. Ze is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn! Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor zodat zij dieren kan blijven redden. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen.

Filmlengte: 

84 minutes

Releasedatum: 

06/10/2018

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

5 /10

Acteurs: 

Regisseur: 

Martijn Smits

Favorites & Seen

Share with your movie friends