Klassieker: Love Actually

Filmposter van Klassieker: Love Actually

Van een minister-president tot een ouder wordende rockster naar een werkster: liefde is overal en loopt langs grappige, verdrietige en bizarre wegen. De voor een Oscar genomineerde schrijver Richard Curtis regisseert een ensemblecast vol Hollywoodsterren met tien komische verhalen over liefde in Londen met een hartverwarmend slot op Kerstavond. Love Actually is inmiddels een echte klassieker geworden in het genre.

Met onder anderen: Emma Thompson, Billy Bob Thornton, Laura Linney, Liam Neeson, Hugh Grant, Alan Rickman, Colin Firth, Keira Knightley en Rowan Atkinson.

Op 27 juni keert scenarist en regisseur Richard Curtis terug met zijn nieuwe film Yesterday (geregisseerd door Danny Boyle, Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later), waarin singer-songwriter Jack (Himesh Patel) wakker wordt in een wereld waarin de Beatles nooit hebben bestaan en hij als enige hun nummers nog kent. Ter ere van de release van Yesterday keren in juni drie films van Richard Curtis terug in de bioscoop: About Time, Notting Hill (20th Anniversary) en Love Actually.

Kun jij geen genoeg krijgen van de romantische films van Richard Curtis? Kom dan ook naar de andere klassiekers en de Ladies Night met de film Yesterday!

5 juni    About Time

12 juni  Notting Hill

26 juni  Ladies Night: Yesterday

Filmlengte: 

135 minutes

Releasedatum: 

19/06/2019

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore

Favorites & Seen

Share with your movie friends