Klassieker: Notting Hill

Filmposter van Klassieker: Notting Hill

Het lot brengt een onwaarschijnlijk koppel bij elkaar als de nietsvermoedende Britse eigenaar van een reisboekenwinkeltje (Hugh Grant) per ongeluk sinaasappelsap morst op een van zijn klanten - de meest beroemde en begeerde filmster ter wereld, Anna Scott (Julia Roberts). De romantiek bloeit tussen hen, terwijl ze ook te maken krijgen met moeilijkheden van hun riskante relatie door onder andere bekendheid van Anna.

Verder met onder anderen: Rhys Ifans (The Amazing Spider-Man), Hugh Bonneville (Paddington) en John Shrapnel (Gladiator).

Op 27 juni keert scenarist en regisseur Richard Curtis terug met zijn nieuwe film Yesterday (geregisseerd door Danny Boyle, Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later), waarin singer-songwriter Jack (Himesh Patel) wakker wordt in een wereld waarin de Beatles nooit hebben bestaan en hij als enige hun nummers nog kent. Ter ere van de release van Yesterday keren in juni drie films van Richard Curtis terug in de bioscoop: About Time, Notting Hill (20th Anniversary) en Love Actually.

Kun jij geen genoeg krijgen van de romantische films van Richard Curtis? Kom dan ook naar de andere klassiekers en de Ladies Night met de film Yesterday!

5 juni   About Time

19 juni Love Actually

26 juni Ladies Night: Yesterday

Genre: 

Romantische komedie

Filmlengte: 

126 minutes

Land: 

USA

Releasedatum: 

12/06/2019

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

Er is nog geen bezoekersscore

Acteurs: 

Regisseur: 

Roger Michell

Favorites & Seen

Share with your movie friends