Kleuterbios: Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest

Filmposter van Kleuterbios: Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest

Datum: zondag 11 juli 2021
Inloop: 10:45 uur
Start film: 11:00 uur

Op zondag 11 juli organiseert Kinepolis een gloednieuwe editie van de Kleuterbios met Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest.

Bij binnenkomst krijgen alle kinderen een bekertje limonade. Na afloop van de voorstelling ontvangen alle kinderen een echt filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden!

Speciaal voor de jonge bezoekers wordt tijdens de Kleuterbios het geluid in de zaal iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan.

In hun eerste bioscoopfilm Fien & Teun en het Grote Dierenfeest maken Fien en Teun er een feestje van! Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet. Er moet nog een hoop gebeuren, want morgen is het grote dierenfeest. Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in voor de dieren en bakken een appeltaart. Als Stip de Pony op de boerderij komt logeren, gaat er ineens van alles mis! Rosa, Sebastiaan, Pim en Mike & Molly vinden dat eerst niet zo leuk, maar Stip bedoelt het echt goed. Als Meneer Beer ineens nergens meer te vinden is, krijgt Stip de kans om zich te bewijzen. Maar is dit wel op tijd? Kan het grote dierenfeest nog doorgaan?

Filmlengte: 

60 minutes

Releasedatum: 

11/07/2021

Bezoekersscore: 

6.4 /10

Favorites & Seen

Share with your movie friends